| Andreea201012 a întrebat:

Cine imi spune ce'a mai frumoasa poveste de dragoste? primeste funda si promit ca o spun si eulove struck:*

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=RflqxuaEE1c citeste :( sincer am citit'o de multe ori, adica ma rog (vizionat'o), dar de fiecare data plang. :(

| deadea23 a răspuns:

Eu.
Sunt impreuna cu un baiat de 1 an si ceva, ne intalnim doar in vacante pentru ca stam in orase diferite, dar crede-ma merita pentru ca ne intelegem minunat, avem incredere deplina unul in celalalt. Frumos, doar ca doare cand ne despartim, dar ce mai conteaza? Cand iubesti nu mai conteaza nimic :X

| BăiatInteligent a răspuns:

Am o poveste de dragoste din propria viata... dar e prea lunga))

| Klepto a răspuns:

Poate nu am cea mai frumoasa poveste dar sigur este una originala si ciudata.
Totul s-a intamplat acum 5 luni, pe timpul verii.Eu find un gamer inrait si extrem de plictisit am cautat un joc si greu am gasit un server bun de MU.
Am jucat 2 luni inainte sa o intalnesc pe ea si am jucat mult si am facut o impresie buna pe acel server si am devenit Game Master.
Dupa 3 zile dupa ce am fost promovet ca Game Master a venit ea.
O fata simpla, curioasa si care la inceput mi s-a parut foarte enervata ca se baga peste tot ce faceam eu pe server.Eu nu am obiceiul sa stau la vorba in orice joc in care ma bag.Eu imi vad de treaba ca intotdeauna.
Am avut doar cateva disctutii foarte triviale si a treia intrebare care mi-a pus-o a fost din ce oras esti.Eu find sigur pe mine ca fata asta nu poate fi din acelasi oras ca si mine i-am zis.
Si ghici ce, fata chiar era din oras cu mine.Acolo mi s-a rupt filmul si nu am stiut ce sa mai zic.Asa cum era de asteptat ea a vrut sa ma cunoasca si sa ne intalnim la un suc.Eu categoric nu am vrut si am incercat sa o evit. A trecut o saptamana si nu i-am dat un raspuns si ea tot intreba.Simteam ceva in mine ca nu este bine sa ma intalnesc cu ea dar nu i-am dat importanta.
Am facut ceea ce trebuia sa fac si mi-am cerut scuze ca am evitat-o si mi-am calcat pe inima si am acceptat sa ma intalnesc cu ea.
A fost plecata o saptamana la munte si fix a doua zi cand s-a intors, ea m-a contactat si a doua zi urma sa ne vedem.
Frunzarind forumul mai atent i-am vazut ca a postat ceva si din acel mesaj mi-am dat seama ca era nascuta pe aceeasi data ca si mine.Cu toate semnalele care le-am primit ca sa nu ma duc eu tot m-am dus si m-am intalnit cu ea. Mi-a zis un prieten ca o sa imi placa de ea dar nu am crezut deloc.
A venit si ziua in care ne-am intalnit.Eu stiam cum arata ea dar ea nu stia cum arat eu si nu i-a placut cum aratam si asta mi-am dat seama din prima de asta.Am vorbit vrute si nevrute 2 ore 30 min si am realizat ca ea era ca si mine, aceleasi principii, aceleasi idei, aceleasi cuvinte si involuntar m-am indragostit de ea.
Am mai discutat si pe "mess" multe chestii dar eu treceam prin acea stare de indragosteala acuta si nu stiam care ii sus si care ii jos.Visam cu ochii deschisi dar nu stiam ca ma aproprii de esec.
Acuma 5 ani am avut o relatie si nu s-a terminat bine deloc pentru mine si de atunci am zis ca nu ma mai deschid unei fete ca sa fiu ranit dupa. Dar am facut ceea ce nu am mai facut de mult si am invitat-o undeva.Eu am invitat-o la o intalnire dar ea a inteles ca vreau sa iesim amical.Ne-am simtit bine dar eu tot imi sapam groapa singur si nu imi dadeam seama.
Mi-a zis ca pleca la facultate la 200 km de oras si atunci am crezut ca mi-a picat cerul in cap dar eram si bucuros ca puneam distanta intre noi si poate scapam de "indragosteala". O luna si ceva a stat la acea facultate si s-a lasat deoarece nu era ceea ce cauta ea si eu am vazut asta in ea de cand imi spunea despre facultate si ceea o sa faca in continuare.
Greseala mea a fost ca eu i-am zis ca o plac si am speriat-o direct.
Sa rezum toate chestia asta siropoasa.
Am intalnit fata visurilor mele in cel mai stupid mod posibil(dar asta face ca aceasta poveste sa fie magica) intr-un joc pe care niciunul dintre noi nu l-a mai jucat de mult, eram si din acelasi oras chiar daca nu ne-am vazut la ochi inainte, suntem nascuti in aceeasi zi, parca suntem una si aceeasi persoana dar nu a fost sa fie nimic.
In acest moment eu am preferat sa ma departez cat pot de mult de ea chiar daca inca este in acelasi oras ca si mine.
Ea nu o sa stie versiunea asta de poveste niciodata caci eu nu o sa ii spun asa ceva.In ochii ei eu nu o sa fiu niciodata mai mult decat un tip care l-a cunoscut pe un joc stupid si cu care am iesit de cateva ori si care i-a zis ca o place.
Acuma se pregateste sa devina chirurg si sa plece la Cluj si ii urez tot ce este mai bun pe lume si sa isi gaseasca pe cineva care sa o merite.

P. S. Nu ai zis ca trebuie sa fie o poveste de dragoste fericita si este povestea mea nu povestea a doi oameni.
Sper ca fiecare om sa aiba parte de ceea ce am avut eu doar ca finalul sa fie fericit in povestea lor.

| UserX a răspuns:

Asta mi-a fost povestita de catre un prieten, iar matusa si unchiul lui sunt implicati.
Acestia erau foarte saraci si intr'o zii sotul respectiv se oprise la o bere cu niste prieteni in acea zi luase salariul, si venise fara 4 lei acasa, iar sotia sa il certase foarte rau. Se intelegeau foarte bine dar intotdeauna motivul de cearta erau banii. si intr'o zii sau certat iarasi rau si s'au despartit. Barbatul a muncit cu zilele sa faca rost de bani sa plece in Itaia si a lasat'o pe sotie cu apartamenul.
Trec cateva sapatamani si incepe sa ii para rau si sa ii fie dor de el. Cand dorul a devenit insuportabil sa decis sa mearga dupa el fara nici un ban in buzunar,
2 luni a durat drumul, a facut autostopuri si cine stie ce altceva, nu se gandea decat la el, la gasit intr'un final si cu ochii in lacrimi s-a dus la el.
Acum locuiesc impreuna in Roma si au 2 copii, si din cate am inteles totul este bine.
Deci se poate sa mergi mii de kilometrii cu o durere in suflet

| Klepto a răspuns:

@MrSmith Cateodata nu este bine sa semnalizezi dar cand cateodata este nevoiehappy
Vrajeala poate nu am dar imaginatie este din belsugbig grin
De ce sa ascunzi o povestea voastra?
Masculinitatea mea inca este intreaga dar daca ea ar afla nu cred ca as mai avea masculinitate in mine ca deh "Eu barbat, eu puternic" dar sa citez pe cineva "si baietii planga cateodata" chiar daca nu o arata.

| Klepto a răspuns:

Chiar si lacrimile de crocodil impresioneaza dar asta difera de la caz la caz si in cazul meu nici daca o lacrima ar plange un crocodil nu ar schimba situatia.
Potential stiu ca am numai ca lipsa de asertivitate sau bagare in seama imi stirbeste din elanhappy