| xMAG a întrebat:

Cine imi spune ce este IUBIREA îi dau funda. (Nu vreau răspunsuri copiate de pe internet) mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Probabil atunci când începe să-ți pese mai mult de persoana de lângă tine decât de tine.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mintea rationala nu poate intelege partea din spate a creierului unde este situata partea emotionala,deci este imposibil sa intelegi,e ca si cum ai explica unui om operat de extirparea amigdalei ce inseamna frica, el nu va putea intelege, intelegi, creierul nostru este mai complex decat tot ce a produs omul vreodata dar avem si mintea noastra primtiva, mereu cele doua sunt in razboi

| Irinel15123532 a răspuns:

Nu exista o definitie clara dar o putem caracteriza totusi. Dragostea este mai mult decat un simplu sentiment, este o alegere, alegerea de a iubi, si aceasta alegere aduce si o responsabilitate. Ai responsabilitatea de a proteja persoana iubita, de a-i oferi timpul tau, timpul este cel mai important lucru care se poate oferi intr-o relatie de mare apropiere, nu lucrurile materiale. Dragostea nu cauta interesul sau, dragostea nu se razbuna, dragostea nu se va mania, de rau pe nimeni nu va vorbi, dragostea nu se va lauda, de mandrie nu se va umfla, folosul ei nu va cauta, dragostea mereu va lupta, pana la capat mereu va rabda, dragostea cauta interesul persoanei iubite, dragostea este a renunta la tine si a te darui persoanei iubite. Dragostea nu va invidia, de ce e rau nu se va bucura, greseala o va acoperi, sa faca rau nu se va gandi, va cede totul, va nadajdui, dragostea sa sufere va sti, de aceea niciodata nu va muri. Poate nu o sa crezi, dar tot ce ti-am spus eu aici, este extras din biblie, asta este dragostea pe care o ofera Dumnezeu, si ne-o ofera in dar, adica nu trebuie sa facem nimic pentru ea, El ne iubeste pentru persoana care suntem si vrea o relatie cu noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea este despre chimie, conexiune, scânteie, atracție fizică, sentimente intense și profunde.
Iubirea este un carusel al emoțiilor, al sentimentelor și al trăirilor.

Sufletul moare fără iubire. Este acel ceva ce ne menține sufletele în viață.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E chestia aia care o simti când petreci si investesti prea mult timp cu si pentru cineva.

| August99 a răspuns:

Iubirea e ca si cand te intorci acasa dupa o calatorie lunga. Asta e iubirea. Un loc sigur in care esti vulnerabil, in care dai toate barierele jos si esti adevaratul tu.

| Elide a răspuns:

Iubirea nu are o definiție, nimeni nu știe ce este, dar o simți, mulți fug de ea, asta voi face si eu de.acum încolo

| Thyself a răspuns:

Iubirea este starea naturală. Este a fi. Este anularea conștientă a orice ar putea sta în calea ei.