anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi spune cuvinte frumoase care le poti adresa unei femei gen "pui";'iubi"? Cine imi spune cele mai multe si mai frumoase cuvinte primeste funda.

Răspuns Câştigător
| AndreeaBanateanu1996 a răspuns:

Sunt fata si iti voi zice cum imi place sa fiu alintata: pui,iubirica mea,iubita mea,ingerasul meu,puisor,piticot,pisule,pisoias,ghemulet,pufosenie,frumoasa mea,zana,printesa,bazdaganie,copilas, gogosica, placintica, capsunica, sufletel. Sper ca te-am ajutat.
Fetelor le plac baietii amuzanti si copilarosi happy

10 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Alintul e raspunsul la un sentiment anume pe care ti-l da persoana iubita. Priveste-o in ochi, gandeste-te la ce simti in momentul acela si cuvintele o sa vina de la sine. E mult mai bine sa spui ceea ce simti tu, si nu sa ceri sfaturi la persoane care nu te cunosc.

| neutrino a răspuns:

Unei femei nu-i spui astfel de cuvinte. Fara sa te supar, tatal tau asa ii spune mamai tale? Unei fete insa, atunci cand iti place de ea si o respecti si nu numai, ii spui ca este frumoasa si eventual desteapta, si ca esti onorat ca te afli in anturajul ei. Daca doresti mai mult, atunci fa-i curte si cuceresre-o!

| Lizzu a răspuns:

Spune-i cum simti sa o faci pe moment.
Daca simti cu adevarat ceva pentru ea, ceva cat de mic, afectiune, totul va veni de la sine si se va exprima prin cuvinte de alint.
Tuturor le plac cuvintele acestea.
Numai sa le spui cand trebuie si cand simti.

| viataeopoveste a răspuns:

Bebe, micuto, pui mic, copilule, iub, iubire,ingeras, scumpete, dragoste, pisoias, dragoste sper ca te-au ajutat happy

| foxAKA47 a răspuns:

Esti tare rau! rolling on the floor)))))))))))))))

| Sociopat a răspuns:

Tezaurul meu folcloric.

| Danysan a răspuns (pentru Sociopat):

Unde esti tu Viata Satului -ne vedem la TVR!

| Temmary a răspuns:

Buna! happy In primul rand, tu trebuie sa ii gasesti o astfel de "porecla". Depinde de caracterul ei. Sa nu uit! Am doua sfaturi pentru tine. 1. Sa nu dea sfantu' sa incepi ca manelistii cu "viata mea","inima mea", nici unei fete nu ii place asa ceva happy big grin... 2. Ai grija! Poate e stilul de fata careia nu ii plac astfel de chestii. Acum depinde. Tu esti cel vare o cunoaste. happywinking

| unknøwn a răspuns:

Pui,iubi îs cuvinte frumoase? D-asta toţi meltenii îşi apelează muierile astfel?
D-asta şantieristul îi spune gagicii care i-o suge _iubi_, _pui_? Că-s frumoase?
Tu fii special bă.
Inventează tu ceva, o poreclă specială pentru ea. Una care s-o ştii numai tu şi ea.
Oricum nu văd de ce ai face asta, să-ţi auzi numele e cel mai plăcut lucru.

| MetalHead04 a răspuns:

VAIlaughing))