Sunt numai ganduri care zboara catre tine neincetat... Sute de vise inocente care s`au spulberat!
As vrea din nou sa fiu copilul ce nu stia sa iubeasca... As vrea sa uit tot ce a fost, insa inima nu ma lasa
Hai zambeste. vreau sa te vad fericit. vreau sa stiu ca esti constient cat esti de iubit
~`^`~Am vazut in tine…Ceea ce mi-a lipsit mie, Ai fost atat de bun.Incat am crezut ca totul mi se cuvine mie ~`^`~
Te-as purta printre stele, printre nori Sa-ti dau iubirea mea Numai tu, mi-ai rapit inima
Cand soarele apune imi este dor de tine, si nu te pot uita dar asta e soarta mea
o data era o vorba,iubeste sa fii iubit, cum e alta vorba iubeste sa fi ranit
? Totul a inceput cand ochii mei au pus mana pe tine..Nu era ca in filme, era mult mai bine?
E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior
""Imi place chiar daca nu-mi gasesc unele cuvinte. Imi place cand spui : Te pup. Sa fii cuminte!""
Uneori te trezesti ca vorbesti la trecut Amintiri ce pentru unii nu conteaza prea mult.
As vrEa SA mai Fiu sI aCuM iN vIaTa Ta Dar Ai AlEs-o Pe Ea; Eu EraM pREa mica AtUNcI dAR VeI rEgRetA
dc m, a faci mereu sa sufar nu vezi cat imi e d greu cand rostesk numele tau imi aduc aminte kaki o data ai fost al meu
. Visam că DRAGOSTEA e simplă şi trece! Şi că nu te lasă rece când iL vezi Qa umbLa Qu 10. #
Trec zile si nopti durerea ramane aici, E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici
caci prea mult e0o’ te’am ierTat’’
tu vroiai doar sa ma schimBi’
e0o vroiam sa te fi schimBat’:-d
e0o’ nu’s d vina ca între noi s’a terminat’!
"ai griJa d tine"
Mi’a spus EL cand a pLecat!
crezi ca ma faCi gel0aSa cu tâRfa taa?
Nu baiaTulee!
Chiar nu`mi pasa d Ea.
asta esTe ca sa vaDa "prieTena taa"
ca tot ew sunt viata taa.
Nu stiu cum suna dar…Fericirea mea consta in a fi impreuna!
Cateva vorbe dulci ce mi-au ramas ca amintire, Cateva sperante, m-au facut sa cred in tine!
Adu`ti aminte de cate ori te-a mintit si de cate ori te-a ranit. Nu`l mai poti ierta. nu mai indura inima.
Iata p0veStea n0aStra,s`a dus spre niCaieri... ExpreSia "Te iubesc" aduCea un plus d` bine. Ieri
Dupa Atata Timp Constat K Nu Te Qnosc. Ji Dupa Kte Tu mi-ai Sp Nu Are Niciun Rost. Sa Cred K Oare S`Ar Putea Schimba Cv. Sa Ma Gandesc Unde`Am Gresit Nu E Treaba Mea`!