| chucks a întrebat:

Cine îmi spune şi mie niste status. uri frumoase:*? despre orice. cele mai multe şi bune primesc fundiţă!:* vă rog! scuzaţi cadegoria!

2 răspunsuri:
| Geo17 a răspuns:

Ai venit la mine intr-o noapte. Teai lipit de mine, si ai inceput sa sugi.Dar team omarat tantar nenorocit!rolling on the floorfunda?

| RoxyAngel a răspuns:

Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?
I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine
Theme words are my own.From my heart : I love you,I love you, I love you, I love you!
Cantitatea de inteligenţă este constantă pe pământ; populaţia este în continuă creştere.
Cel mai important nu este sa stii! Mai important este sa ai telefonul celui care stie.
Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toata atentia.
Faptele tale mi-au omorat zambetul, Acum stau si plang caci mi-ai otravit sufletul.Ai distrus un vis frumos si-acum, Iti pare rau,dar la ce folos? cE a fost, a fost!
Ma uit la luna, te vad pe tine, ma uit la soare, te vad pe tine, ma uit in departare, te vad pe tine, DA` da-te dracu din fata mea odata!laughing
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
Dragul meu chiftea prajită, Tinichea hodorogită, Te iubesc si te ador, Ca pe-un pui de curcă chior...
E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini…
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea
Spuneti ca nu m-a suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani.
Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti!
Nu sunt singur in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant…
Viatai scurta merita sa o traiesti confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important sa inveti cum sa trisezi, sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi.
De perfectiune te-ai plictisit…dar imperfectul aduce cu el intodeauna o schimbare infloritoare.
Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind!
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti!

SPER CA AM FOST DE FOLOS!big grin