Buna:*
Odata mái facut sa plang, Nu vreau a 2 oara
Privesc cum timpul zboara si continua sa ma doara
Stii ceva?! Nu mai sunt cum eram.acum Zambesc, atunci Plangeam
•De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!
Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu`i nimic acum s`a terminat, Tu ai fost cel care ne-a indepartat.
Candva cu o vorba ma faceai sa plang! Dar stii ceva? De acum sa fii sigur ca nu va mai fii asa
Nu spui nimic, dar stiu ca ti`e greu. Acelasi lucru se intampla si`n sufletul meu
Daca totul pentru tine a fost un simplu joc n`ai stiut ce e bine [-x nu plang, o viata am si n´o s´o pierd plangand!
Deci hai sa privim in trecut!`.Si spune.mi sincer.Cate promisiuni nu tsi.a facut?!`. Peste cate minciuni ai trecut.Si de cate ori iti ziceai : „De maine am sa.l uit!`".
Si nu pot sa descriu` sentimentele` pe care le.ai simtit si cat de mult mi.a plans sufletul` si cat am suferit.
Stau departe. Nu ma intorc vreodata.Te cunosc, o sa ma ranesti inca o dataa
Si.iti mai spun inca o data.Acum nu mai plang cum reuseai sa ma faci odta
Mai stii cand ma faceai sa plang doar dintró privire?! Acum roata sa schimbat.Eu nu mai tin la tine
Azi ne privim in ochi ca niste straini. Ce ne-a legat de-acum sunt amintiri.
Tu stii cata durere s'ascunde'n spatele unui zambet?
Las'o sa cada, sa se raneasca, sa planga, sa simta ca traieste! Caci stii mai bine ca toti...ea, intr'un sfarsit, mereu zambeste.
mi-a zis odata tati o vorba desteapta : " printeso, nu plange. ca viata nu te-asteapta
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite-o dupa putin timp: zambeste si e dulce; x
M`ai schimbat Tu, si lumea ta din jur. m`ati schimbat intr-un om mai dur. Deja pentru mine nimic nu mai conteaza. Vorbele tale nu ma mai impresioneaza. Am varsat ultimele lacrimi pentru tine. Acum stiu sa lupt pentru mine! sa`mi fie mai bine
nu`mi spune ca ma iubesti.Azi nu mai cred in povesti.
. Esti un scump, dar ieftin pe vrajeala.Esti frumos, dar doar pe dinafara.Lasa.lasa.ca merge si asa.Dar nu cu mine. poate cu altcineva.
cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.
Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare, n-o sa uit ceea ce mi se greseste, o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.