| bebe21 a întrebat:

Cine imi zice si mie o idee pentru a imi surprinde in mod placut iubitul?

Răspuns Câştigător
| BeT a răspuns:

Bebe, sexul nu este totul in viata, nu te lasa aburita de toate povestile pe care le auzi in jurul tau. O prietenie de lunga durata va duce la o despartire... iar daca vei oferii TOTUL, iubitului tau-ce poti sa-i mai oferi mai tirziu?! O femeie trebuie intodeauna sa pastreze ceva nou pentru. iubitul eii.deoarece barbatul este tot timpul in cautare de noutati!

11 răspunsuri:
| ionikutza a răspuns:

Cheama-l sa te ajute la ceva la tine acasa. Tu inre timp pregateste o cina romantica, patul cu petale de trandafir, scrisori de dragoste si sa pregatesti masa cu felurile lui preferate, sa te imbraci foarte frumos(sexy)daca ii place lui.Eu asa sarbatoream acesta zi.

| Alien a răspuns:

II poti arada ca esti inteligenta!
Ar putea fii suprinzator!
Cum?
Nimic mai simplu, fii tu insuti!

| ciprianos a răspuns:

Blowjob

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce ii place asa ca nu ma pronunt, al meu zice, of, prea multe haine.

| mersifrumos a răspuns:

Auzi ce zice cineva: sa te pupi cu altul in fata lui ca sa-l surprinzi placut laughing
acum fara caterinca, pupa-l mai mereu

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Adu o prietena laughing Acum serios, depinde numai de gusturile lui si tu le stii mai bine ca noi. Mie imi place sa stau noaptea intr-un parc, pe malul apei cu ceva banal de baut, o bere sau vin rosu si un dialog lejer, un alint, ceva simplu si banal, dar acum e prea frig, din aprilie incolo...lui poate i-ar placea o husa pentru telefon, n-avem de unde sti. Daca te gandesti la experimente erotice cred ca sunt destule accesorii site-uri de specialitate. Dar orice ai face, vezi sa fie ceva ce ii place lui, nu neaparat ce ai vrea tu sa primesti big grin

| Fllly a răspuns:

Pi...confused

o seara dh'aia pregatita cum stii uh mai bine...winking
asta daca intretinetzi relatii sexuale happy

| 16.laura.16 a răspuns:

Cand mergi la el acasa, lasa-i undeva ascuns o scrisoare de dragoste si un cadou simbolic pe care sa-l gaseasca in urma indiciilor din scrisoare.

| poesia a răspuns:

Fa ceva ce stii ca ii place si nu ai facut niciodata, mergeti intr-o excursie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fai prajituri savarine

| weirdo a răspuns:

Arunca-te de pe un pod. s-ar bucura la maxim laughing rolling on the floor

Întrebări similare