Eu,cred ca barbatii inseala mai mult.Sunt si femei care inseala, dar 90% din barbati inseala pentru ca nu se pot rezuma doar la una, tot timpul vor mai mult decat au!
Toti.
Barbatii inseala cu femei si femeile cu barbati,in relatii sau nu, casatoriti sau nu, toti inseala, ar fi o naivitate sa crezi altceva, aici prezumtia de nevinovatie greu functioneaza.
Important e ce faci tu ca sa nu te trezesti ca partenerul te inseala!
Buna
am sa cer sa se faca un recesamant sa vedem cine conduce, dar sa nu uitam ca femeia este ispita si cel care cade in plasa e barbatul..mai ales ca pitipoancele abia asteapta sa cada unu cu parale multe fie el si cu ani multi..deci cine inseala?
O zi frumoasa sa ai
Barbatii, din proprie experienta. Dar nici femeile nu sunt usa de biserica . E cam egala treaba.
La aceasta intrebare marele BULA a raspuns tot cu o intrebare:"cand te mananca in fund si te scarpini cu un deget unde este placerea mai mare in fund sau la deget.
Cred ca si unii si altii inseala in aceeasi masura. Asta NU inseamna ca TOTI barbatii si toate femeile inseala.
Tare as vrea s-aud si eu parerea barbatilor Mai bine inselam noi inainte, ca daca avem asteptari prea mari riscam sa fim dezamagite, si-atunci dezamagim noi inainte de a fi ranite. nu?
De ce crezi tu ca femeile?
Pentru ca ele se simt cele mai neindreptatite fiinte, ele trebuie sa fie tratate ca niste printese, asa ca merita tot ce e mai bun. si daca intro relatie nu gasesc ce au nevoie, se duc in alta parte
E incoerent sa aleg, eu sunt baiat. Sunt multi afemeati, dar si multe pitipoance. Funda?
Chiar daca sunt baiat recunosc Baietii inseala fetele dar acum nu vreau sa imi insel iubita
Barbatii inseala mai mult pentru ca sunt de 2 ori mai multe femei decat barbati
Mereu barbatii.deoarece cu motiv sau fara, mereu simt nevoia sa o faca. deci ai grija ce partener iti alegi.succes!