| malishka93 a întrebat:

Cine iubeste mai intens fetele sau baietii? eu cred ca mai intens fetele multi baieti mai mult isi bat joc...sau ma insel? care e parerea voastra?

7 răspunsuri:
| Andreilol a răspuns:

Eu sunt baiat si mai mult prietena mea si-a batut joc de minebroken heart

| Andreilol a răspuns:

Mai mult difera de la persoana la persoana nu toate fetele sau toti baieti sunt la fel

| Ioaaaaa a răspuns:

Pai eu zic ca exista si baieti si fete care iubesc. Insa, exista si foarte multi care isi bat joc de o iubire adevarata.

| anonimgirl_9229 a răspuns:

Parerea mea este ca baietii iubesc mai intens, noi fetele suntem perverse si putem sa ii modelam foarte usor pe placul nostru.

Răspuns utilizator avertizat
| blondissima a răspuns:

Barbatii nu arata cat de mult iubesc(orgoliu). Femeile arata mai mult decat iubesc (teatru). Aparent, femeile iubesc mai mult.

| Balmung a răspuns:

Hai atunci mai fetelor.luati-va toate d emanuta si ramaneti singurele...glumes, depinde de personalitate si fetele si baietii sunt in stare sa nu s eimplice intr-o relatie. Nu trebuie sa fim sexisti, sa ne dam in cap unii altora. dac unu/a gressste nu inseamna ca toti suntem la fel. Asa putem s ane acuzam la nesfarsit, si s armanem toti singuri pe criteriul ca vezi Doamne nu mi-a mers o relatie calumea. Cu putina rabdare vom gasi persoana potrivita. Romantismul e pe cale de disparitie dar nu pierdut. Bafta