| miry2013 a întrebat:

Cine ma ajuta sa scriu o scrisoare la iubi? ce trebuie sa scriu pe ea cum sa o fac ecc...cel mai bun raspuns primeste funda happy

18 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

De unde sa stim noi cum e iubi, ce simti pentru ea? vi se atrofiaza creierul, copii

Răspuns utilizator avertizat
| h3r a răspuns:

Dragă iubi,

Mi-am găsit altul mult mai bun, cu un cont mult mai mare și cu un CC bengos, m-am plictisit de bmw.
No țeapă fraiere,

Cu drag... 5ugi p#la.

| LiVeeee a răspuns (pentru h3r):

rolling on the floor)

| miry2013 explică (pentru h3r):

De ce nu o sugi tu vad ca iti place sa sugi

| Dlkee a răspuns:

Fetito,tinand cont ca nu sti cum sa vorbesti n-ar trebui sa te ajut, dar in fine!
Te iubesc pentru ca:
-nu esti ca altii
-ma saruti pe frunte
-ma alinti
-ma ajuti la greu
-esti frumos
-sunt indrgostita de tine in fiecare zi, nu numai de ziua indragostitilor
Te iubesc pentru ceea ce esti, si pentru ca Dumnezeu mereu ne-a vrut impreuna.
P.S : mai adauga tu ceva.

| Ajutatorool a răspuns:

Draga Iubi,

Deoarece eu am imaginatie cat un cartof am decis sa ii las pe niste oameni necunoscuti sa iti scrie cat de mult te iubesc eu. Ei nu te cunosc deloc, nu stiu nici macar cum te cheama dar sigur o sa fie in stare sa iti scrie cele mai bune ganduri si urari si sa iti exprime cat de mult te iubesc eu in cel mai frumos mod. Acum stiu cum se spune ca imaginatia e direct proportionala cu inteligenta dar nu trebuie sa te superi pe mine pentru asta. Sper ca esti bine acolo unde esti tu ca nu stiu, ca te intelegi cu oamenii de acolo pe care ii cunosti.

Cu drag, 201299.

| cooldreams a răspuns (pentru Ajutatorool):

rolling on the floor grozava scrisoare!

| Misshaa a răspuns (pentru Ajutatorool):

Bun, bun!winking laughing)

| LiVeeee a răspuns:

Buna,daca nu scrii tu personal scrisoarea, ce simti tu pentru el, etc, la dq o mai scrii, nimeni de aici nu poate sa ghiceasca ce fel de caracter are iubitul tau, deci lasa-o balta. laughing)
Mai bine nimic decat un copy-paste!winking

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Scriei asa :
Din gandul meu strabate ca o sageata grea pe care cupidon ti-a dato iubitul meu viata mea!
Au fost zile lungi si grele incercari
Nopti albe cu tine in gand!
Tu mi-ai dat putere de a te iubi!
Tot ce voi trai cu tine!

| Links a răspuns (pentru BebelusMIKiY2):

Bebelus, poate asta vrei tu sa primesti, dar crede-ma daca parteneru nu e genul pentru asemenea cuvinte... degeaba!

| BebelusMIKiY2 a răspuns (pentru Links):

Da! Tu mai bine spune-i ''vreau sex''"

| miry2013 explică (pentru BebelusMIKiY2):

Poate tu vrei sex

| miry2013 explică:

Ce ar trebuie sa scriu pe o scrisoare?

| grab a răspuns (pentru miry2013):

Tariful!

| LiVeeee a răspuns (pentru grab):

Buna asta, felicitari!rolling on the floor

| Links a răspuns:

In primul rand noi nu putem deduce ce caracter are iubitul tau... Intr-o scrisoare trebuie sa scrii ce simti, si pe ici pe colo cateva din "cuvintele cheie" ale relatiei voastre. Daca el este un caracter care nu prea e cu dragalaselile, cu "te iubesc mult mult" etc. Tu in scrioare nu o sa-i scrii de N ori: te iubesc! Si sa stii ca celor mai multi baieti nu le plac scrisorile cu figuri de stil... Acum depinde si de cum e parteneru tau, eu nu stiu, ti-am dat cateva idei, dar noi nu putem sa-i scriem lui o scrisoare pentru ca trebuie sa fi indragostita de el ca sa poti sa-ti exprimi adevaratele sentimente, asa ca succes!