| Alexakos a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine?
am la scoala un cerc de prieteni, si am iesit in ultimul timp mai mult cu un prieten care e in clasa si in banca cu mine, recunosc am iesit cam prea mult tot cu el, si in cercul acesta mai rar, insa mi-am dat seama de asta si am mai taiat chestia cu iesitul atat de des, adica stateam mai mult cu el decat cu ceilalti, si pe ei ii deranjeaza ca stau prea mult cu el. ok. insa nu e numa asta. mai este si faptul ca ei nu il suporta pe el, si ei vor sa fiu cu ei, insa eu vreau sa fiu si cu ei si cu el, in afara scolii nu-i intereseaza ce fac si cu cine merg, insa cand suntem in scoala vor sa fiu cu ei, insa nu vor sa vorbeasca cu acesta, eu nu ma pot imparti in 2, vreau sa fiu si cu ei dar si cu el, ce sa fac ca sa impac si capra si varza? stiu ca daca imi cer acest lucru nu imi sunt prieteni, insa am nevoie de ei ca daca prietenul asta nu vine la scoala sa spunem nu stiu cate zile, eu o sa fiu singur, asa ca prefer sa fiu si cu ei chiar daca nu imi sunt prieteni adevarati doar sa stiu ca nu raman singur in pauze. acum nu o sa mai fac cum am facut in ultimul timp adica sa stau mai mult tot cu el decat cu ei, insa ei nici nu vor sa vorbeasca cu el. deci? va rog dau si funda.
si scuzati categoria daca nu e potrivita.

justfreelove... daca esti cat de cat inteligent... nu comenta.

5 răspunsuri:
| Alexakos explică:

Sunt cum sunt si ei cu mine. respect pe cine ma respecta. asa ca DA. profit de pe ei pentru ca nici ei nu imi sunt prieteni adevarati si ma vorbesc pe la spate.

Răspuns utilizator avertizat
| AliceDC a răspuns:

Frate tu ai o problema esti egoist te foosesti si de ei si de el tu nu ai prieteni ai doar oameni cu care sa stai(tine-o tot asa si o sa te trezesti singur)si sa stii ca e mai bine un prieten adevarat decar 10 falsi dar faci cum crezi tu.

| RELIABLE a răspuns:

De ce nu i-a prietenul tau intr-o pauza sau infara scolii un pachet de tigari o sticla cu suc sau ceva care sa le placa sa faca si el cinste sa vezi cum o sa il placa.

| Zanatare a răspuns:

Daca pretenii tai sunt toti copii din clasa, atunci va trebui sa gasesti singur o solutie. Daca nu, atunci incearca sa-ti faci alt prieten.