| Bogdan_Olariu_1998 a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine cu o parere despre acest videoclip?
https://www.youtube.com/watch?v=7bTJm6JQ3oY

5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Este clar ca baiatul vrea sa devina celebru dar este o blasfemie dupa parerea mea, incearca sa dovedeasca ca nu exista semne masonice sau iluminatii si ca 666 nu este semnul sau numele diavolului, ma rog cine crezi ca raspunde la 666?

| Bogdan_Olariu_1998 explică (pentru vocea):

Daca te uiti pana la final vei observa ca am tratat aceasta provocare intr-un mod amuzant.

| R3dEyE a răspuns:

Slabut! Daca tot ati facut popular acest trend, de ce nu face cineva si o chestie mai creativa? Nu m-am uitat la toate videoclipurile de genul, deoarece majoritatea sunt facuet de youtuberi de mana a doua ( chiar daca au abonati, content-ul lor e naspa). Incearca sa faci ceva sketch-uri pe baza acestui trend. Ce mi-as fi dorit sa fie trendul asta in America... facea Ryan un mega videoclip. Hai ca nu ii greu. Eu nu-s youtuber si mi-au trecut prin cap o gramada de scenarii!

| Bogdan_Olariu_1998 explică (pentru R3dEyE):

Da-mi un sfat daca tot ai idei!

| R3dEyE a răspuns (pentru Bogdan_Olariu_1998):

Poti face un trailer in care sa incepi cu secvente din videoul asta. Sa spui ceva gen " El credea ca nu s-a intamplat nimic...dar, intr-o zi." Apoi prezinti anumite activitati zilnice ale tale, in cadrul carora apar "fenomene paranormale". Si la final zile, stai linistit in pat si iti suna telefonul, suprise, 666. Raspunzi si. ceva de genul. Mi-e lene sa fiu mai e xplicit deoarece creierul meu a creionat fiecare scena din trailer, si nu am cum sa o explic altfel decat facnand un scenariu. Dar, mi-e prea lene si nu am nici un interes in a face asa ceva deoarece nu sunt youtuber si nu o sa-l pot pune in aplicare....deci, e usor. Tot astept pe cineva pe Youtube-ul nostru sa faca chestii dintr-astea creative gen Ryan Higa (deoarece shaorma de Codrin nu mai posteaza Sambata cu Satana, e prea ocupat cu mancatul), insa, momentan nimeni nimic.
PS: Tot trailerul trebuie sa fie un troll. A da, camioanie!