Te iubesc mult, mult de tot, şi te voi iubi mereu, trebuie doar să mă suporţi, trebuie să îmi ierţi din când în când privirea pierdută, trebuie să-mi ierţi din când în când câteva lacrimi, depind de tine, în modul cel mai deplin şi mai irefutabil, depind de tine, şi mă bucur că am găsit pe cineva cu vise la fel de mari ca ale mele, te iubesc, te iubesc mult, mă suporţi aşa cum sunt? chiar dacă nu sunt mereu un zâmbet? chiar dacă vreau uneori să stau doar în poala ta şi să mă mângâi pe cap, chiar dacă uneori vreau să te strâng în braţe câteva zile, şi să nu îmi mai pese de nimic, decât de braţele tale în jurul meu, te iubesc, dacă vorbesc cu tine o să mă simt mai bine, te iubesc. Mă urăsc că nu am puterea de a mă urca în tren să ajung la tine… când mă trezesc te pup pe nas, îţi spun că te iubesc şi uneori te întreb dacă ţi-am lipsit noaptea… Te iubesc atât de mult încât uneori chiar doare… am să te iubesc şi după moarte… Simt nevoia de a te ţine în braţe pentru totdeauna fără să te las să pleci… De fiecare dată când închid ochii sper să te găsesc lângă mine când mă trezesc. Dacă nu eşti, îmi spun un simplu şi fără viaţă …. Încerc să mai percep mirosul tău printre aşternuturi. Încerc să strâng perna în braţe şi să te simt aşa mică cum eşti şi să încerc să te sărut. Închid ochii, şi imaginea ta, gol, în braţele mele, cu o mână pe pieptul meu, lângă capul tău, cu cealaltă mână pe pat, cu un picior pe abdomenul meu şi cu celălalt pe undeva prin aşternuturi. Te văd ca în prima seară... Te mângâi pe cap şi pe spate şi tu te încolăceşti mai tare şi mă strângi mai tare în braţe. Te iubesc mult.
funda
Koshmarul.nici nu cred ca s-a obosit sa-ti citeasca "declaratia " te poti apuca de romane de dragsote.letissia.eu unu nu cred ca declaratia conteaza.conteaza ca acea persoana care iti zice doar un " te iubesc " sa o faca din suflet.altfel. degeaba
Te iubesc la fel ca pe vecina de la etaju 1 si la fel cum îi iubesc pe gabori
Mutubal întreabă: