Mi-aduc aminte cand te-am cunoscut
Erai frumoasa ce mult mi-ai placut
A fost iubire la primul sarut
Eu te iubesc cum n-am crezut. (BIS)
Refren: Eu ti-am dat inima mea,
Tu mi-ai dat dragostea ta.
Eu ti-am dat primul sarut,
Tu m-ai iubit tot mai mult. (BIS)
Din suflet astazi vreau sa-ti multumesc
Ca ma iubesti chiar de gresesc
Inima vrea sa fii din nou a mea
Ce tare-mi bate inïma. (BIS)
Refren:...
Mesajele de pe net sunt siropoase rau, si se vede ca sunt luate de pe net! Cel mai bine e sa te gandesti tu ce simti si sa asezi pe hartie acele cuvinte, impresioneaza mai mul Dar daca nu ai imaginatie te ajut eu: Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte. O viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare, vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni". Ma vei lasa?
Draga iubi te ubesc atat de mult incat mias da viata pentru tine.esti marea mea dragoste.nu am mai iubit asa niciodata. mie teama ca candva ne vom desparti iar u nu vei mai fi. vreau sa ne casatorim si sa ne intemeiem o familie si sa avem o druaie de copii. m-am gandit si la nume.eu vreau 5 copii. 3 fete si 2 baieti.pe cele 3 fete sa le cheme:oprica, georghita si leana.pe cei 2 baieti sai cheme:stan si bran. vreau sa fim o familie unita ca si carul mare.esti unica mea iubire.hai sa facem frichi frichi si te ubesc much.bai bai
Doua stele se ridică,
Doar norocul ele indică,
Caci in ochii tăi am observat
Stralucirea acestor stele.
Buzele tale m-au fermecat
Au o strălucire printre ele.
Ele-mi zic fără miscare:
"Te iubesc fara-ncetare!"
Doar o sarutare,
Cu putina fermecare
Mi-ar spune ce-ai simti
Daca tu chiar m-ai iubi
Un simplu "Te iubesc" spus din inima valoreaza mai mult decat orice mesaj siropos de 3 pagini in care spui ca i-ai da si luna de pe cer.
Lucrurile marunte sunt valoroase.
Un simplu mesaj cu TE IUBESC! sincer spune mai mult decat o mie de cuvinte frumoase crede-ma.
Am plans si a cazut o lacrima in ocean, doi scafandri au coborat dupa ea, cand o vor gasi abia atunci dragostea mea pentru tine va pieri.
Daca m-ar intreba cineva ce inseamna pentru mine viata mea, te-as lua in brate si as spune ca tu esti tot ce e mai scump pe lume.
am vrut sa aflu ce este iubirea...am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate...am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine
As iubi vantul, dar el mereu fuge, as iubi fulgerul, dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine, dar... Tu MA VEI IUBI?
Tu erai pe un mal, iar eu pe celalalt. Incet am inotat, am inotat, am inotat, si cand credeam ca m-am apropiat, tu ai plecat. Nu ti-a pasat ca eu m-am inecat in dragostea ce ti-am purtat.