Denisa are dreptate, noi nu putem sa te ajutam, tu trebuie sa te ajuti in primul rand, nimeni nu isi schimba personalitatea ca citeste sfaturi pe TPU, nu vad de unde graba asta la 16 ani, aveti hormoni in cap prea multi serios
Pai, schimba-ti aspectul fizic, ca sa poti fii mai usor si mai indraznet!
Incepe prin a te apuca serios de un sport, care te face mai suplu, agil si fetele vor veni la antrenamente sau meciuri, s ate vada.
poti deveni foarte popular si frumos, asa, peste noapte!
Ba frate si eu am avut aceeasi problema pana sa incep sa comunic telepatic cu ele.
Hei stefan. eu as zice ca un bun inceput ar fi sa le tachinezi. dar si atunci cand trece pe langa fete sa le zambesti. azi le zambesti. Maine le zici "buna". si tot asa avansezi in a comunica cu ele. e mai greu pana faci asta prima oara. Iti zic din propria experienta. Cu toate ca sunt fata. Si mie imi era fff rusine sa vorbesc cu baietii. chiar si cu fetele care nu le cunosteam. Dar mi.am pus in cap ca o sa incerc si o sa reusesc! Si am reusit. Chiar si acum imi mai e rusine uneori.dar totul merge spre bine. nah. Gaseste o fata mai simpluta. cu care crezi ca ai ceva in comun si gaseste ceva ce aveti in comun..sau cauta un subiect de discutie. Sigur o sa te descurci. Sau ai putea sa incepi cu vrajeala. cu toate ca fetelor nu le place. dar asa iti poti inspira incredere. Un exemplu ar fi "hei frumoaso". Sau alte chestii. Cu toate ca e posibil sa te alegi si cu o palma peste fata daca exagerezi. Dar tot raul e spre bine
Raspunsul tau a fost perfect. Dar sunt atat capos si fricos incat n as face ce mi ai zis dar am sa o fac. Incep cu zambete. Dar tot par prea copilaros si deloc matur de aceea uneori nu ma plac fetele
Ai 16 ani. acum ai vrea sa pari ca unul de 20? Te maturizezi cu timpul. nu trebuie sa te grabesti. dupa o sa.ti para rau ca nu ai avut cine stie ce copilarie... oricum. ia-ti inima in dinti si incearca cu orice fata vrei tu. ai sa vezi ca daca ii zici "buna" sau "neata" sau "ce faci". Fara sa te dai prea tare in spectacol. o sa.ti raspunda..si dupa poate chiar fetele o sa se bage in seama cu tine..si o sa.ti fie mult mai usor..deci baftaa!
AndrewTate7789 întreabă: