Tu ca fata esti propagamata genetic sa fi atrasa de masculi agresivi,feroce,curvari,badboys ca asa a hotarat evolutia ca aia au dus specia mai departe,prin curaj,sacrificiu, inteligenta,va atrage smecheria, baieti care va mint, care nu arata slabicuni, indiferenti, puternici, populari
Stai linistita, nu esti vreun specimen pentru ca n-ai avut primul sarut sau pentru ca esti virgina.
Păi normal că fetele nu se văd apreciate umblând doar după hăndrălăi și ignorând total băieții cuminți. Nu te supăra dar asta e ipocrizie.
Ce baieti cuminti mai, doar de rai am avut parte.
Tu te-ai înconjurat cu ăia răi. Băieții ăia care nu dezamăgesc nu se dau ca șmecherii pe lângă voi și fac pe macho-men, ei stau liniștiți, într-un colț și pentru voi sunt invizibili. Nici nu știți că există iar dacă știți îi considerați ratați. Tot voi umblați după din ăștia și după vă întrebați care e problema.
Aia care va atrag cel mai puternic
Nu cred că a fost vreodată o epocă în care toți masculii cum zici tu și-au bătut joc de femei. Mereu am fost diferiți. Numai că cei răi și cu tupeu sunt mai îndrăzneți și mai atractivi deoarece le oferă fetelor aparența aventurii și a distracției, se simt și mai protejate. Normal că tu ca fată vei fii înconjurată de mulți jmecheri și libidinoși și ai șanse mari să faci o alegere proastă, pe când un băiat cuminte nu va fi prea tupeist și nesimțit și își va pune mereu întrebări. O persoană căreia îi pasă de altă persoană va încerca să se poarte prudent, să o cunoască, să facă pași mici, să observe compatibilitatea pentru a consolida ceva serios, însă cine mai are răbdare pentru așa ceva și cum să mai vadă fetele asemenea băieți când cei șmecheri vor lua mereu prim planul? Dacă ție ți se pare asta o calitate, e părerea ta. Însă uite și rezultatul, în întrebare.
Un sfat ca de la barbat la barbat, nu astepta ca viata sa treaca pe langa tine, fii mai agil si fugi o data cu ea, iti vei gasi ce vrei tu daca anticipezi situatiile.
Vrei muiere? du-te si caut-o, si-n gaura de sarpe daca se ascunde,, scoate-o d-acolo si ia-o de femeie!
Recitește întrebarea atunci că face referire la alte tipologii. Când zici băiat rău, atunci mă gândesc că e rău și cu gagică-sa așa cum se plânge Anastasia că a găsit. Ăla care zici tu că își protejează gagica și se poartă bine cu ea și rău cu cei din jur nu e un băiat rău din punctul de vedere al ei.
Pai tocmai ala-i un 'badboy', ceea ce ai descris tu in prima fraza, aia care vor sa para imparatii satului, dar daca ii iei la bani marunti, vei realiza ca sunt un nimeni.
Cel de-al 2-lea, unde ai bagat faza cu protectia este un baiat protector, un barbat adevarat!
Asta e vina baietilor cã se feminizeazã, de mici majoritatea suntem invãtati sã tratãm femeile ca niste printese. De la familie, societate si un tatã beta.
Hei Anastasia vrei sa ne cunoaștem puțin te roooooog
Sa tratezi frumos o femeie tine de caracterul unui barbat,, dar sa-i permiti sa-si bata joc de tine deja e prostie.
Tine si de caracterul fiecaruia, de oamenii pe care ii intalneste, cat de 'inteligenti' sunt si sa puna botul la ce propaganda mai fac altii si tot asa, factorii sunt multi.
Eu Nu Sunt Rau ))
Ai aproape 18 ani stai linistita o sa ai si primul sarut si tot ce o sa vrei cand o sa vrei si o sa simti
Nu-l mai astepta Fat Frumos pe un cal alb. Trebuie sa experimentezi putin si tu pana sa il gasesti, ca sa stii ce cauti. Sa fii atenta la detalii... Sa ai grija sa nu gasesti un baiat care nu merita sau care e imatur si nu stie ce vrea. Trebuie sa cauti un baiat pe care sa il cunosti treptat treptat sa ajungi sa vezi daca merita sau nu sa fie primul. Ideea e sa nu te grabesti. Dar nici sa consideri ca toti sunt rai. Oricum chestia cu primul si ultimul e un pic prea telenovela, nu vei stii niciodata dinainte nici tu nici el daca o sa vreti sa ramaneti pana la adanci batraneti. Poate vei fii cu cineva si la un moment dat din diverse motive tu sa consideri ca nu e potrivit pentru tine sa ramai cu el toata viata. Ideea e ca viata din punctul meu de vedere se traieste cu bune si cu rele si din toate experientele invatam. Sper sa fii inspirata si sa intalnesti un baiat care sa te iubeasca dar iti trebuie si un pic de experinta ca sa " mirosi " care merita si care nu. Daca nu va merge prima relatie sa nu fie pentru tine un capat de țara. Ai timp destul sa cunosti pe cineva nu te ingrijora, nu te grabi
. Alta frustata care se uita si ea la 2-3 baieti si gata... toti sunt la fel. -_- Va urasc.
Eu as aprecia genul ala de fata. Chiar ai cunoscut tu TOTI baietii incat sa raspunzi cu,, nimeni" la toate intrebarile alea? -_-
Îmi explici și mie, te rog, cum e asta cu credința? Dacă un om nu crede în Dumnezeu, automat e anulat el ca persoană și valorează mai puțin decât dacă ar crede?
Esti o copila puerila. Punct.
Nici macar nu ai sti ce sa faci cu un baiat, habar n-ai.
Adevarul este ca ambele parti sunt de vina.
In primul rand fetele ar trebui sa se poarte cuvincios in societate, sa nu umble in haine ispititoare sa aiba grija cum vorbeste, cum se poarta si eu sunt de parere ca este o prostie sa saruti o fata, am vazut si eu fete pe hol la mine la scoala care se sarutau cu baieti, ii o prostie deoarece de la un mic sarut se ajunge la curvie foarte usor si rapid, legat de fecioria fetelor cu acest lucru sunt total de acord deoarece o fata nu are voie sa intretina relatii sexuale cu un baiat pana nu se casatoreste si nu are binecuvantarea bisericii.
Iar baietii trebuie sa fie un model de oameni cumpatati in societate sa gandeasca si ei la randul lor sa ramana feciori pana la casatorie, la fel ca mine si sa evite sarutul pe gura cu o fata cum o fac si eu care multumesc la Dumnezeu ca nu am sarutat niciodata o fata, chiar daca am 17 ani.
In concluzie ambele pari trebuie sa fie cumpatate si sa evite orice apropiere de acest pericol.
Tin sa mentionez ca distanta dintre o fata si un baiat trebuie sa fie mai departata cam aproximativ un metru.
Sintagma "sa fim impreuna" este incorect spusa deoarece ca doua persoane sa fie impreuna ele ar trebui sa fie logoidite si sa se casatoreasca.
Si eu ca p******astept pe cineva sa apara in viata mea si sa aprecieze ca nu m-am sarutat niciodata, ca e primul... Dada.Ce fra**ra sunt. Cine mai aprecieaza asa ceva.
Un badboy te astepta si pe tine
Ce dra^^lui e atat de apreciat ca nu te-ai sarutat?! Zici ca esti vreo olimpica mondiala la vreun sport sau orice altceva...
Poti sa il impresionezi cu altceva nu cu asta,
Daca e inteligent cu siguranta va avea alte lucruri de apreciat la o femeie...
Sunt destui care apreciazã, mai sunt altii obsedati de virgine, sau care au femei cu carul. Dar credemã sunt destui baieti, dar nu sti unde sã cauti.
Dacã tu esti in partea 2/10 trebuie sã te uiti la baieti din 4-6/10
https://sirtyrionlannister.files.wordpress.com/......-copy1.jpg
Nu stiu ce sa zic...Eu le apreciez.Nu e o rusine sa fi virgina pana la varsta asta, din contra.
In ziua de azi multi barbati vor doar aventuri. Dupa ce te vad o data fara machiaj si peruca iti dau papucii si isi gasesc alta.Si tot asa.
Ai facut foarte bine. In loc sa te saruti sau alte chestii sexuale ai ales sa fii "cuminte". Bravo. Nu multi reusesc asta. Copiii din ziua de azi se cred adulti, au "experiente". Eu o sa am foarte curand 17 ani, pana acum nu m-au interesat relatiile si cred ca asa o sa fie si pana cand termin cu facultatea. Nu merita sa te grabesti. Trebuie sa ai prioritati. Nu cred ca o prioritate ar trebui sa fie dezvirginarea inainte de 18 ani. La noi in Romania nu toata lumea stie asta, deoarece nu avem educatie sexuala sau cum vrei sa ii zici. De aici vine toata problema. Un copil de 10 sa uita prima data pe un site "interzis minorilor", dar la care culmea ca toata lumea sub 18 ani are acces, ce crezi ca invata? Noi facem religie in scoala in secolul XXI, dar primul ajutor nu stim sa il acordam, cand vine vorba de un incendiu, cutremur, etc nu stim ce sa facem, chiar daca facem simulari la care 80% nu participa, fiindca "la noi nu se intampla asa ceva". E foarte interesant cum aproape 99% din copii de ~10 ani stiu sa injure, dar daca le pui o intrebare de cultura generala se scufunda mai repede ca Titanicul. Sa nu mai vorbim de specimene tip Guta, Salam si alte mezeluri. In concluzie, eu cred ca sistemul din Romania e de vina pentru aceasta atitudine. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, dar m-am grabit.
Https://www.tpu.ro/......sa-l-agat/
Ca să vezi a dracu'... băieții ăștia. :))
Eu am avut parte de primul sarut acum cateva luni si ce iti pot spune e sa nu te grabesti pentru ca o sa regreti. Pe mine m-a impins curiozitatea; am 23 de ani naibii. Credeam ca o sa fie ceva gen:
https://orig00.deviantart.net/......engaxx.gif
Dar a fost ceva gen:
https://www.youtube.com/watch?v=XQ-qJkgYKKw
(asta am simtit in interior, nu am reactionat asa)
Am incercat cu cineva care nu ma atragea deloc fizic. Am zis sa dau o sansa cuiva, sa vad cum e sa fi intr-o relatie. Si eu la fel ca tine am vrut si vreau in continuare sa fiu numai cu o persoana. Cei care ma atrag nu ma vor ei pe mine, asa ca eu cam renuntasem. Dar acum chit ca raman singura toata viata, nu mai incerc nimic cu cineva care nu ma atrage absolut deloc. Nici nu imi mai doresc asa mult o relatie avand in vedere ca nici atunci cand ies din casa nu ma atrage nimeni. Credeam ca daca cunosti cat de cat o persoana, ai lucruri in comun cu ea va aduce atractie. Mare greseala.
Hmmm, da băieții virgini sunt apreciați?
Deja in liceu daca esti virgin la 16 ani esti considerat ciudat...
Pentru mine poate sa ma considere cum vor, nu ma interesează opiniile lor.
Eu apreciez fetele cuminți pentru că nici eu nu am făcut nici odată știți voi ce și nici nu am sărutat dar tu apreciezi băieții cuminți.
Nu sunt toti la fel. Si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca mie imi e cam frica atunci cand vine vorba de sarutat ) Stiu ca nu e mare lucru dar imi fac mii de scenarii in cap, ma gandesc la tot ce ar putea merge prost What if i ll never learn how to kiss? Or if i am a bad kisser? Daca o sa rada de mine? Cat de ridicol suna ce am scris, dar totusi. Se intampla ))) Ai rabdare, dar trebuie sa acorzi o sansa cuiva in cele din urma pentru ca ai nevoie de experienta. Ca sa gasesti ceea ce vrei, trebuie sa cauti Bafta!
Eu unu apreciez fetele nu-mi pasa daca sunt sau nu virgine sau alte chesti de genu atata timp cat stie sa se distreze sa stie de gluma sa faca caterinca e perfecta dar sunt foarte rare majoritatea cauta baieti cu masini asa zisi jmecheri cu muschi si care stau pe bani lui tati eu unu nu_s asa prefer o fata simpla nu o pitipoanca de are 5cm grosime in machiaj
Eu apreciez, dar nu prea am avut parte , nu prea am avut noroc in a cunoaste pe cineva ok , si pentru care eu sa fiu totul adica sa nu vrea sa caute pe altcineva , mereu s-a intamplat sa vrea sa plece la un altul, desi eram acolo pentru ea, si aveam grija de ea , ce sa faci, nu toti au noroc. Inca mai caut poate cine stie tot ce stiu e ca daca o sa apara nu o sa o las sa plece ) ma refer ) nu o sa ii dau nici un motiv sa o fac , o sa fac tot ce pot sa o fac sa se simta apreciata in fiecare secunda