| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Cine mai crede in casatorii si iubire adevarat? Eu nu cred! Voi?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iubirea exista e ceva ce face parte din noi si se transmite genetic, omul find o fiinta poligama el mereu se lupta cu dorinta sexuala, atata timp cat o persoana numai are un interes fata de persoana iubita el va urma dorinta sexuala, eu nu cred in iubire pe viata dar cred ca in primi 5 ani e mult dopamina in creierele noastre cand ne indragostim de cineva

| neutrino a răspuns:

Casatoriile care se fac legal sunt adevarate! Cat despre iubire adevarata, aceast fenomen inca se mai intampla.

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns:

Atunci viata ta s-a transformat in alb si negru! Pacat, celelalte culori sunt mult mai frumoase dar tu nu te mai poti bucura de ele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu mai cred si voi crede mereu happy

| Betty12345678 a răspuns:

Daca iubesti pe cineva poti fi cu acea persoana si fara casatorie, cred in iubire adevarata pentru ca o traiesc dar stiu ca e foarte greu de gasit.

| pufipo a răspuns:

Eu ştiu că ce e al tău e pus deoparte, chiar dacă suferi ca un ultim om câteodată, odată şi odată se va face soare şi pe strada ta happy

| SufletDivin a răspuns:

Draga Suflet,
In ultimul timp din pacate casatoria a devenit un interes mai mult, o necesitate.In opinia mea nu ai nevoie de niste acte si verighete daca iubesti cu adevarat pe cineva, dar asta nu inseamna ca sunt impotriva casatoriei.Dar in ultimul timp a devenit mai mult o obisnuinta..."Sa ma casatoresc si eu sa intru in rand cu lumea".Ca daca nu esti casatorit inseamna ca nu esti in rand cu lumea? Iar in ziua de azi din cauza ca aceste casatorii sunt mai mult superficiale, din interes si de ochii lumii cele mai multe se transforma in divort.
Ce este casatoria?
1.Casatoria este primul pas fericit spre divort.
Sau
2.Casatoria este primul pas fericit spre iubirea totala, sprijinul si afectiunea persoanei iubite, intelegere, incredere, compromisuri si respect.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru SufletDivin):

Aici sunt de acord cu tine.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru SufletDivin):

Hai ca lumea nu s-a dus chiar asa de rau in rahat,avem de ce sa ne bucuram de ea,asta e se mai intampla si lucruri rele pe care nu le dorim,viata e facuta ca sa o traiesti nu ca sa te plangi ca vai gata dupa ce s-a intamplat ceva rau totul se destrama in viata mea, nu e asa.
Sunt si multe persoane care se casatoresc din iubire nu numai pentru interes trebuie sa stim pe cine alegem sa ne fie alaturi, nu putem sa alegem asa orice târfā de pe strada ca am vazut noi ca e frumoasa si ca are forme, frumusetea se duce si poate acea persoana nu este chiar un "inger" asa cum pare pe dinafara, poate fi un drac mare pe dinauntru fara scrupule.

| SufletDivin a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Draga Suflet,
Nu am spus ca lumea s-a dus in rahat. Exista mereu bine si rau, negru si alb, pozitiv si negativ, lumina si intuneric.Una fara alta nu pot exista.La fel e si cu dragostea.Fa ceea ce crezi ca este mai bine, e viata ta, e drumul tau, si desigur e alegerea ta.Insa nu uita:Exista doar o fericire in viata asta iar aceea este sa fii iubit si sa iubesti!

| Ramo02 a răspuns:

Eu. Vreau să mă căsătoresc. Deocamdată astept sa gasesc omul care ma va cere.

Întrebări similare