Nu mai sunt dar am fost pana aproape la 20. si mai sunt destule fete cuminti
Consider k fiecare femeie e stapana pe decizia de a-si incepe sau nu viata sexuala, si k viata sa privata o priveste doar pe ea , nu inteleg aceasta curiozitate!
Si eu am fost virgina draga claudiarebecca pana 19ani si jumatate atunci cand m-am casatorit.
Ceau. Sunt virgine acele fete care au frica de Dumnezeu, care considera ca actul sexual se face dupa casatorie. Putine fete sunt in ziua de astazi virgine, pentru ca mijloacele media dau exemple impudice, unele ajung la rangul de vedeta doar pentru prostia si imoralitatea lor. Eu unul cred ca viata sexuala este cel mai indicat sa fie inceputa dupa casatorie, pentru ca astfel va fi relatia dintre cei doi mai puternica, acest lucru va fi incoronarea relatiei lor. Numai bine
Draga Galileo, nu numai mijloacele media dau exemple "impudice", asa cum le numesti tu. Exemple de genul asta gasesti peste tot in jurul tau.
Daca nu ar exista media, carti de sexologie si inca am mai crede in barza, atunci s-ar umple lumea de femei insarcinate.
Si oricum, dupa unii, sexul ar trebui sa vina dupa casatorie, copiii la fel... cine stie, poate vine Duhul Sfant si le ajuta sa procreeze.
In primul rand, intrebarea mi se pare stupida. Poti afirma ceva cu exactitate decat despre tine, nu si despre cei din jurul tau.
Fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea si cand simte ca e momentul. Poate ai 17 ani si ti-ai gasit iubirea vietii tale si ce faci? il tii pe tusa? O sa caute pe alta.
Intr-o relatie, sexul nu este cel mai important, dar lipsa lui duce la racirea relatiei.
Si inca ceva.Nu inseamna ca daca nu mai esti virgina esti catalogata drept imorala.
"Fata cuminte" poti sa fii si daca ti-ai inceput viata sexuala.
Degeaba te mariti virgina, dupa 2 luni divortezi si incepi sa cauti din nou. Poate incepi "sa prinzi gustul" si nu te mai opresti, din cauza lipsei de experienta si a informatiei.
Mai sint fete care inca isi pastreaza virginitatea, nu trebuie sa te mire acest lucru.
Fiecare e stapan pe viata lui, decizia de a stabili cand isi v-a incepe viata sexuala il priveste si nu trebuie sa dea socoteala nimanui.
Parerea mea e ca nu mai e nmn virgin, doar fetele astae de 12 13 ani dar nici astea sunt dar raritati asa cred eu poate gresesc...bine k nu punem in considerare copii de 8 9 ani eu vb de fetele trecute de 11 ani
Draga mea eu sunt virgina am 20 de ani si sunt virgina sa stii ca mai sunt fete nu numai astea de 12 13 ani pup
Nu crezi ca esti prea curioasa? oricum, nu stiu. si daca afli, la ce-ti foloseste ca stii?
Buna, am citit subiectul de pare l-ati abordat, daca mai sunt sau nu virgine? dar mai important e de stiut daca au fost virgine si in educatia lor acest lucru era insuflat ca acea fata sa ramana virgina pana la casatorie si au facut o greseala de a se incurca cu cine nu trebuia ar trebui sa traiasca cu aceste remuscari? oare ele mai au dreptul de a fi considerate fete cuminti? chai daca in viata de zi cu zi isi vad de locul lor de munca, de familie ...si sincer vorbind fara a mai avea curajul de a avea o noua relatie de nici un fel.
anonim_4396 întreabă:
theStar întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: