| s1mplek1ss a întrebat:

cine o konsidera simpatik pe ang3l_or_d3v1l?
p mine ma enerveaza X-(

Răspuns Câştigător
| YepIsSuspended a răspuns:

Buna

cine o considera simpatik pe s1mplec1ss?
p mine ma enerveaza X-(

By Lolly

32 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Esti nebuna big grin

| autoboy a răspuns:

... ok... im trebuie ceva timp sa descifrez caracterele insirate de tine si dupa o sa incerc sa iti raspund!

| selef a răspuns:

1010101010001001110001001001000001000100010000010111110100100

| SweetCandy a răspuns:

Da de ce e la categpria asta intrebarea? nu e buna la pat?rolling on the floorrolling on the floor

| margaritar a răspuns:

Enerveaza nu enerveaza big grin...si...pe mine nu ma enerveazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga s1mplec1ss de unde ai aparut?!
Vad ca ai pus 30 de intrebari doar ca sa ti se accepte intrebarea mai repede?!
Si... ne cunoastem?
Cum poti aprecia un om doar din... cateva raspunsuri?!
Daca te enervez, nu ai decat sa nu te mai uiti la raspunsurile mele.

o zi placuta in continuare

| Gabry a răspuns:

Ha? Intrebarile astea sunt cele mai tampite pe care le-am auzit!
Daca nu iti place de ea, vorbeste cu ea pe privat si spune-i ce te deranjeaza! Mie imi place foarte mult de ea, e draguta glumeata(am vorbit cu ea pe mess)
Dar terminativa cu intrebarile astea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te "enerveaza"?

| Flav a răspuns:

Eu o consider simpatica, chiar foarte simpatica. E vreo problema?

| SweetCandy a răspuns:

Stii de mine de ce nu intrebi k ma simt neinteresanta asa nebagata in seama?
de mine iti place?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu o sa plec de pe site doar ca sa iti fie tie bine. happy

Bafta la barfit

| ladybird a răspuns:

Draga mea, tu nu poti sa te "enervezi" pentru ca neuronii fac asta. Se zice ca te enervezi. Nu trebuie sa spui asta, deoarece la randul tau devii enervanta prin intrebarea pusa.

| bluerose a răspuns:

O fi intrebare, o fi ghicitoare, o fi in limba romana...

| Casiana a răspuns:

Ang3l_or_d3vil, m-a ajutat mereu...Eu ii multumesc mult, si o considre simpatica...Multumesc mult, ang3l_or_d3vil pentru ajutorul de pana acum...Nu lua ce zic altii in seama, continua tot asa!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Doamne a inebunit lupu ...hei daca ai ceva cu aceea fata trimitei mesaj privat nu trebuie sa te dezlantui aicii mai pe scurt ai ceva la cutiuta se vede lasa fata draga in pace

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Inerveaza? am o intrebare :p big grinbig grinbig grin tu ai facut scoala primara? happy se zice enerveazawinking si nu nu ma,, enerveaza" din contra o adorwinking pentru ca stie sa ajute tot timpulwinking :p asa ca bye :p o zi bunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

30raspunsuri*

| Abcfunny a răspuns:

Eu, iar tu ma enervezi nu vreau sa par nesimtita, dar astai adevaru ...eu scriu o intr. pentru. a ma ajuta ca nu am pofta de mancare, iar tu imi scrii ca vreau sa ajung ca Miley.

| alle_1861 a răspuns:

Cum ziceam: Mare e gradina! straight face

| annda a răspuns:

Tu ti-ai luat azi pastilele? big grin

cami
| cami a răspuns:

Draga, @s1mplec1ss eu cred ca fiecare dintre noi avem simpatii si antipatii.
Prin postarea ta n-ai facut decat sa-ti atragi tu antipatiile celorlalti. Ce conteaza? nu-i citesti raspunsurile. sau o punctezi corespunzator.hee hee

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

"enerveaza"? nu se spune "enerveaza" draga mea ci "enerveaza" tongue mai invata gramatica si nu ne mai stresa pe noi cu intrebari aiureastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa, si care este problema ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma "enerveaza", la culme! Uite, ii mai si ia lumea apararea! E total "inervanta"! Vine aici pe site sa isi faca admiratori! Deja merge spre nesimtire, nu?
PS:Te rog sa nu ma spui, nu "asi" vrea sa stie ca ma "enerveaza"!

| Hmmmm a răspuns:

Da ce ai cu fata? explica-ne si noua sa intelegem mai bine...

chiar n-ai ce face?phbbbbt

| Hmmmm a răspuns:

Ang3l_or_d3v1l sper ca esti fata... daca nu...scuzebig grinkiss

| M.J. a răspuns:

Alta intrebare d-asta si tot de tine pusa? a, sa inteleg ca a fost prima...credeam ca aici ne ajutam intre noi, dar cum nu este padure fara uscaturi...ma rog...fiecare cu treaba lui...mai sunt si d-astia.cat despre "inervat"vad ca ti-ai facut o multime de...cum sa le spun... dusmani? nu? intelegi u

| Marry:X a răspuns:

Buna. In primul rand esti totalllllllll analfabetarolling on the floor se zice a enerva. A inerva inseamna atunci cand neuronii enerveaza un tesuthee hee. Prea greu pentru tine sa stii ce sunt aia neuroni ca probabil u nu ai decat unu si ala atrofiatrolling on the floorrolling on the floor)rolling on the floor. in fine. fata nu mi-a facut nimic. Nu stiu ce ai tu cu ea, dar problemele astea se rezolva pe privat. Te-am pupat.papa

| delia_6706 a răspuns:

Draga...,
Nu e frumos ce faci. Poti vorbi cu ea si sa ii spui ce te deranjeaza. Poate se schimba dar cu frumosul.

Te rog frumos sa nu mai faci asahappy

| gyna a răspuns:

Dupa ce faci o diferenta intre a "inerva" s a enerva vino s mai vb!