Este de dorit ca fiecare sa-si plateasca frumos consumatia,in felul asta nici barbatul nu se va simti doar un portofel si nici femeia,o marfa.
In ziua de azi,cavalerismul este extrem de gresit interpretat si,daca barbatul plateste o data,se poate trezi cu surpriza sa devina obligatia lui sa plateasca intotdeauna!
Nu-mi plac deloc cele care considera de la sine inteles ca barbatul trebuie sa plateasca,nimic nu-l obliga sa faca asta,este cel mai sigur mod sa inveti prost o femeie si sa-i dai un motiv nesincer sa te "iubeasca"!
Ca ai tu dorinta si placerea,ca barbat,sa platesti o data la o suta de ori,nu cred ca vei fi refuzat, dar o femeie cu coloana vertebrala isi va plati singura consumatia, ca sa nu existe nici o neintelegere!
Pai sunt 3 variante:*
1.La prima intalnire este frumos sa plateasca el sa faca o impresie buna
2.Se mai intampla ca el sa nu vrea sa plateasca si sa astepte sa puna fata banii ceea ce este foarte urat
3.Intr-o relatie in care poti discuta orice si se inteleg, pun amandoi sau cand are el pune el cand are ea pune ea, se compenseaza este foarte frumos asa
4. funda?
Da,frumos comentariul tau! ai perfecta dreptate!
Multumesc,pup
In mod normal plateste cine a facut invitatia.Ca se intamla ca baiatul sa faca invitatia este altceva. Vorbim de cazul unei situatii de prima intalnire.In foarte multe situatii cand tinerii sunt casatoriti de obicei sotia are bugetul familiei asupra ei si deci da ea face plata.
Traim intr-o lume unde femeia cere drepturi egale cu barbatul...asta implica faptul ca amandoi ar trebui sa plateasca.
Ma crucesc cand citesc anumite raspunsuri.Hai sa iti zic cam viziunea mea:1.In cazul in care este o relatie serioasa(stati impreuna) este normal sa nu va intereseze care plateste consumatie, deoarece banii sunt la comun.Deci se poate plati aleatoriu.
2.In cadrul unei relatii normale,(nu sunteti mutati impreuna) eu sunt de parere ca fiecare sa isi plateasca consumatia.Mi se pare normal,deoarece,sa zicem ca baiatul nu lucreaza,este intretinut de parinti,deci nu sunt banii lui, nu mi se pare normal ca, parintii mei sa plateasca pentru 2 persoane.Intr-o TARA civilizata fiecare isi plateste consumatia care e facuta in dreptul lui.Toti injuram la televizor pitzipoancele care stau legate de gatul lu unu si il mananca de bani, dar observ ca aveti aceeasi gandire ca ele.Deci "Alex" ca o paranteza, la prima intalnire, e un gest frumos ca tu sa ii platesti consumatia.dar.cam atat.PS:Mamele voastra v-au invatat nasol tare,ele au trait in comunism,unde,cand te duceai in oras,mancai o prajitura si beai un suc,nu o mare avere, dar in zilele noastre, sa ii platesti nota unei "fetite" te costa si cateva bastoane Fiti voi GENTALMANI ca eu ma multumesc cu statutul meu de "taran"
Intr-o relatie platesc amandoi, ca barbatul nu e banca nationala ce dracu. V-ati invatat toate mimoze, una e sa faci un gest o data si alta e sa fii fraierul constant al unei pretioase.
Nu stiu,pe mine parintii m-au invatat ca baiatul trebuie sa plateasca adica asta ar fi si normal,doar esti un gentleman, tu inviti d'soara, tu detii initiativa
Dac barbatul este 8un gentelman plateste el dac partenera e are bani si vrea sa plateasca puteti plati amn2 dac barbatul e mitocan si fraier lasa femeia sa plateasca
sanctuarySPA întreabă: