| Vlad162 a întrebat:

Cine plateste la o intalnire, sau cum se face imparteala? Ce credeti? Si nu vreau ca raspuns ca plateste cine invita pentru ca stim cu totii ca barbatii invita in 99% dintre cazuri. Mersi si dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salut.
Depinde cât de mult vă cunoașteți și cât de departe vrei să ajungi cu relația.
Dacă sunteți la început ați putea să plătiți fiecare, dacă sunteți la vârsta în care ați dori să puneți început unei relații familiale și e ceva serios, ai putea fi domn și să plătești tu nota.
E în regulă oricare dintre variante în funcție de ceea ce simți că vrei să faci cu viața ta, în legătură cu persoana în cauză.
O seara frumoasă!

7 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Tu plătești. Dacă ești gentleman.

| Vlad162 explică (pentru VoidEternal):

Si fata daca e lady, se culca cu mine dupa? Sau e doar fripturista?

| VoidEternal a răspuns (pentru Vlad162):

Ți se pare așa un mare efort sa plătești o masa încât după ai pretenția să primești sex pentru asta?

| Vlad162 explică (pentru VoidEternal):

Pai si daca nu e un efort mare de ce nu platim 50/50?

| VoidEternal a răspuns (pentru Vlad162):

Faci cum vrei, boss. Eu ti-am zis cum as proceda eu si cum se considera ca trebuie sa procedeze un gentleman. Sunt alte chestii mai importante unde obligatiile trebuiesc impartite 50/50, nu la costurile primelor intalniri. Sunt multe idei gresite, sau mai degraba depasite in ceea ce priveste ce trebuie sa faca un baiat vs. ce trebuie sa faca o fata intr-o relatie, nu are rost sa intram in detalii acum, dar cand vorbim de primele intalniri, chiar nu mi se pare mare rahat sa platesti o masa undeva, mai ales daca esti trecut de varsta adolescentei.

| Vlad162 explică:

Nu am intrebat ceva complicat dar a fost prea complicat pentru tine sa intelegi. Alfabetismul se pare ca n-a fost impartit echitabil la inceputuri pentru ca tie nu ti-a ramas mai deloc. Unde am scris eu ca trebuie sa plateasca cineva anume? Tocmai, eu am cerut parerea generala ca sa stiu cum gandesc oamenii, nu am zis sa plateasca el sau ea. Plus ca la intrebarea ta, desi nu foarte inteligenta, ca nu stiu cine are onoarea sa faca nu stiu ce, se poate aplica si reversul, adica de ce pentru cineva e o onoare si pentru cineva o responsabilitate?

| Vlad162 explică:

Nu mai jigni te rog. Repet, ca vad ca nu ai inteles si ca imi intorci cuvintele. Se pare ca ai acumulat frustrari, tocmai datorita faptului ca nu prea ti-au platit barbatii consumatia, dar daca esti chiar persoana din poza de profil nici nu e de mirare laughing Oricum, zi atunci fata ce trebuie sa faca? Sa se culce cu baiatul dupa ce acesta plateste, nu?