| EmoPrincess a întrebat:

Cine poate sa imi zica cum pun pozele din tel in calculator? Telefonul e NOKIA N 73 si are card de memorie! Funda! Sorry categoria! Sunt Disperata.

6 răspunsuri:
| Smile19 a răspuns:

Pai daca ai primit cablu USB conecteaza-l la calculator si la telefon, intri in my computer gasesti un folder al telefonului il deschizi si dai copy paste daca nu ai primit cablu USB, ori transmiti prin bluethoot (daca are si telefonul si calculatorul) sau schimbi cardul de memorie cu un alt telefon care are cablu USB. Sper ca te-am ajutat :X funda?puppy dog eyes:*

| PăpușăDePlasticPrefăcută a răspuns:

Prin cablu de date care l-ai primit la telefon sau prin bluetooth :*

| raulrealmadrid a răspuns:

Pai daca ai cablu de date prima data trebuie sa intri la setari in telefon si sa dai la setari-cablu de date-mass storage si asa o sa iti mearga dupa aia il conectezi la pc si o sa iti apara ceva si dai yes o sa se incarce o sa iti arate tot ce ai pe card si copy paste...happy

| raulrealmadrid a răspuns:

Si eu tot n73 am acolo in card o sa iti apara images si mai multe foldere cu diferite luni.tongue

| ascovit a răspuns:

Rpobabil ai de la telefon si cititor de card, sau daca nu de cand ti-ai cumparat cardul, iar daca nu ai nici cititor de card ar fi cazul sa iti cumperi unul.

Cum pui pozele din tel pe pc cu cardul si cititorul de card? A mai fost o intrebare asemanatoare ce sper ca te va ajuta:
http://www.tpu.ro/......cep-x-x_1/

| Americanlife a răspuns:

Buna sunt 3 modalitati bluetooth, usb adica cablu de date sau mai e una daca ai adaptor pentru cardul de memorie a telefonului de obicei daca cumperi card la tel primesti si adaptor dar vezi ca nu toate adaptoarele marg eu am patit si dupa ce ai conectat una din Acestea iti apare pe pc telul tau cardul din el vezi tu... funda