Tu GANDESTI inainte de a pune o intrebare? Amandoua partile IUBESC LA FEL! Adevarat sunt unii baieti care sunt mai badboys AKA curvari care fac fetele sa sufere,si fete care sunt curve/proaste (nu stiu ce vor sau doar le place sa faca rau fiind orgolioase) fac pe baieti sa sufere,
In concluzie, ambele parti iubesc la fel, depinde de oameni cum se spune si iraq,"daca sunt teroristi la noi in tara nu inseamna ca suntem toti toti teroristi" nu?
"cine poate iubi mai tare si mai sincer, fetele sau baietii?"
din partea amandurora. mama ta il iubeste te taicatu, iar taicatu nu o iubeste pe maicata? nu se iubesc amandoi la fel de mult?
Nu cred ca e vreo regula care zice ca baieti iubesc mai tare sau ca fetele iubesc mai sincer, pentru ca st fel si fel de oameni nmn nu-i lfl
Si cunosc baieti care doar vor distractie si alti care tin f mult l o pers si intr-un final st dezamagiti
Si cu fete lfl, st fata si stiu cum e cateodata tin f mult la o pers si cateodata chiar nu.mi asa
Asa ca daca vrei sa iubesc alegeti pers in care sa ai incredere si care te iubeste lfl de mult cum o iubesti si u ca altfel nu prea are sens o rel de'astea de o zi sau 2