De si ai zis uh : '' u incepeti ca el major eu proaspata adolescenta si de astea ca nu-mi pasa de fazele astea am 14 el face 20 in iulie doferenta de ani 5 ani si 7 luni mare cascaval cel mai bun raspuns si explicit primeste funda si vot''
Eu tot zic. diferenta e mare de varsta, dar dragostea nu are asa ceva
Si nu cred ca esti ''curva'' pentru ca sunt multe/ti tineri/e care au avut si mai multi prieteni. in momentul in care nu esti cu 2 odata nu esti considerata (curva)
Dar. in momentul in care erai si cu amicu lui si cu ala de 20 de ani. erai *curva* in devenire, dar nu esti!
Si fa-ti tupeu si vorbeste cu el, 2 vorbe nu strica. macar asa.
zii si uh ca ai dansat cu el atunci. si ca-l iubesti enorm, intreaba-l daca are aceleasi sentimente!
Funda? :X Te am ajutat cu ceva?
Invata sa scrii corect! daca n-ai rabdare scrie-ti o pagina de jurnal(mie asa mi se pare ca este ceea ce ai scris tu) sau expune-ti intrebarile, nelamuririle intr-o pagina de Microsoft word si dai copy paste cand o termini ca sa pot sa descifrez ce vrei! altfel eu una nu-mi pot da cu parerea!
Nu o sa mearga nimic.E prea mare, las-o balta. Poate te crezi tu in stare sa faci fata unei relatii cu un baiat mai mare cu 6 ani dar te inseli.Tocmai de-aia pentru ca ti se pare ca e mai altfel, si cu amicii aia n-ai simtit la fel, cu ei iti permiteai ca a 2-a zi sa nu-ti mai pese.
Aici lucrurile s-ar schimba, si sunt 2 variante:
-ori s-a mai maturizat si el si si-a dat seama ca e o diferenta prea mare si o sa te vada ca pe o pustoaica
-ori hai sa zicem ca nu,si ar vorbi cu tine, dar nu ai face fata la toate cerintele lui, si s-ar alege praful de ``relatie``
Baga mare cu tupeu, traieste-ti viata pina la 30 de ani, nu zic sa-ti incepi viata sexuala de pe acum dar sa socializezi de la virsta asta e foarte bine deoarece sunt multe fete care nu stiu ce e ala baiat si le cad in plasa de la primul sarut, intai invatam si pe urmam practicam
Nimeni nu va obliga sa raspundeti (alinac,Annia,σяίgίηaℓ nu trebuie sa dai anunt ca te dor ochi pastreaza vestea pentru tine ) in plus sa fiu sincera cine raspunde in legatura cu intrebarea in mare ce so inteles sa-mi zica nu-mi pasa arerea de genu:,,Invata sa scrii corect! daca n-ai rabdare scrie-ti o pagina de jurnal(mie asa mi se pare ca este ceea ce ai scris tu) sau expune-ti intrebarile,nelamuririle intr-o pagina de Microsoft word si dai copy paste cand o termini ca sa pot sa descifrez ce vrei! altfel eu una nu-mi pot da cu parerea! " bine nu-ti da cu parerea daca nu intelegi sasi dea cu parerea cine o inteles in mare sau faza,, Nu o sa mearga nimic.E prea mare, las-o balta." uau sti u de ce is eu in stare? so o sa repet cu alta ocazie sa nu mai te doara pe tine ochi si pe aia sa no doara neuronu cand citeste...
Bai fata treaba ta pana la urma.
Nu mai veni aici sa ceri ``sfaturi``daca nu esti in stare sa accepti orice parere si te crezi buricul pamantului de le stii pe toate
Si crede-ma ca mesajul pe care mi l-ai trimis in privat ma face doar sa imi dau seama si mai mult de ce gen esti.Nu te mai obosi sa dai replica, nu imi mai bat capu` cu tine