| angellom a întrebat:

Cine se pricepe la inelul Nuvaring, imi poate spune daca toate astea sunt adevarate despre el...Inelul trebuie plasat in prima zi de menstruatie, prima data cand este folosit este nevoie sa faci sex cu prezervativ 7 zile ca o forma in plus de siguranta, dupa aceea poti face fara prezervativ, pot sa ma termin linistit in prietena mea cat timp il foloseste deja de 7 zile, pot sa il scot maxim 3 ore, sa ma termin in ea, iar apoi sa il pun inapoi fara sa imi fie nici macar 1% ca va ramane insarcinata fiindca l-am scos, trebuie sa il tina inauntrul vaginului 3 saptamani, iar intre zilele 22-28 pot sa fac sex neprotejat cu ea si sa ma termin in ea, din nou fara sa am macar 1% frica ca va ramane insarcinata,dupa aia la inceputul noului ciclu menstrual, sa punem altul, dar fara sa mai fie nevoie sa asteptam 7 zile sa isi faca efectul, ci sa putem facem sex chiar din prima zi, fara prezervativ si fara frica ca va ramane.

1 răspuns:
| FrancezuRN a răspuns:

Băi bro, cumpărăi anticoncepționale și numai are treaba. și soția mea ia pastile de astea de câte va luni și totul este in regulă, sau scoate-o și tu la timp dai in fund pe vagin, nu știu ce să zic!