Depinde ce anestezie iti face, totala sau locala, Eu sunt operat de la 7 ani si acum am 42, stiu ca a fost anestezie locala nu a durut a durat maxim 30 min cred, a trebuit sa stau cu gura deschisa sa apuce amigdalele cu un cleste special si pe urma le-a taiat si gata. pe urma ai mei parinti imi dateau multa inghetata sa mananc. Nu ai urmari dupa operatie. stai linistit.
Ial pe justin bieber cu tine si crede`ma ca nu o sa te doara nimic. am eu grija de selena funda?
Poi. eu m-am operat acum cativa ani. operatia a durat 25 minute. depinde si de starea amigdalelor. La mine erau bogat vascularizate si a fost mai dificil facand imediat dupa operatie hemoragie. M-a durut putin. ce sa zic am tipat... Anestezia: Iti face o injectie cu o seringa mai mare.:-s cred ca le inteapa.nu imi aduc amine bine. Dupa ce s-a terminat operatia nu am putut vb bine in ziua aia.am inceput a doua zi sa vb mai clar. Am mancat si multa inghetata dupa operatie si ma "manca" gatu'! ASa ca mai usor cu inghetata si curaj ca imediat scapi de ele!
Am facut o eu.e cam nasol pentru ca atunci cand te trezesti o sa vomiti sange si o sa te doara ca dracu in gat si o sa mananci numai terciuri...in prima operatie m am trezit si a fost nasol ca ala ma taia in gat acolo si ...era ca in filmele de groaza. eh asta e