anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie cum as putea fi mai romantic? Iubita mea imi spune foarte des ca nu sunt romantic si ca mai vrea si dragoste nu doar sex si as vrea sa-i fac pe plac, am mai incercat, dar nu a fost cine stie ce, niste sfaturi sau ceva de genu'? Va rog mult. Ms

3 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Depinde ce intelege ea prin romantism.
Mai bine vorbiti serios inainte ca sa intelegi ce vrea ea de fapt.Bine,nu mai are farmec daca-ti spune'Vreau sa faci aia, aia si aia', dar macar sa-ti dea putin de inteles.
Sunt fete care inteleg prin romantism clisee din filme gen:cina romantica, pat acoperit cu petale de trandafir, etc.Eu de exemplu, vad romantismul in pat ca fiind acel act cu un preludiu luuuung si actiune putin mai lenta.
Incearca sa o surprinzi cu o floare, cu o baie cu spuma, cu un mic dejun adus la pat.Nu trebuie sa faci fapte colosale si mai ales nu pentru ca vrea ea.Trebuie sa vrei si tu, sa-ti doresti si o noua perspectiva a relatiei voastre.Fii mai atent cu ea, la nevoile ei, nu te avanta din prima. Fa-o sa se simta importanta si frumoasa pentru tine, nu doar pe post de saltea. Vorbeste-i, atinge-o cu rabdare, nu sari direct la actiune.
Mult succes.>big grin

| raissa a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat efortul nu o sa fie prea marehappy poti sa ii faci complimente mai multe happy poti sa o sa o saruti sa o alinti mai des si fara motiv si fii mai tandru cand faceti dragostehappy poti sa o intrebi sa ai o discutie deschisa cu ea sa iti spuna ce anume nu ii place si cum ar vrea sa faci ca sa va fie binehappy comunicarea e cea mai importanta! succes sa ne auzim de bine

| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Adui un trandafir dai un sarut de 10-15secunde si duo lent la pat si incepeti