| Eu_8984 a întrebat:

Cine stie daca iti incepi viata sexuala, si cand te spovedesti si ii zici duhovnicului te mai impartaseste`? vreau sa-mi ziceti din experienta sau din ce ati auzit.va rog mult

8 răspunsuri:
| Nature a răspuns:

Pai daca nu ne'ar mai impartasi daca am avut relatii sexuala jumatate din intreaga lume sau mai mult nu ar mai fi impartasite...si eu nu cred ca ar trebui sa zici daca ai facut'o sau nu.papa:*

| romeo78 a răspuns:

Spovedania nu are legatura cu viata sexuala. Atunci cand te spovedesti, trebuie sa o faci cu toata inima si sinceritatea posibila.
Problema, este cu cate persoane o faci. Daca ramai la un/o partener/a, e bine, daca nu, marturisesti acest lucru duhovnicului
pentru ca altfel spovedania nu are nici o valoare.

| AdelinaC a răspuns:

Daca esti casatorit nu este nicio problema, daca nu esti casatorit cu fata aia e cam pacat. Oricum nu ai voie sa te impartasesti decat dupa cel putin 3 zile de la actul sexual

| Floreenofficial a răspuns:

Teoretic ar trebui sa ii zici...si iti zice el ce e de facut.

| mario a răspuns:

Parinte, ieri noapte am facut sex cu 7 femei.
- Si nu regreti ca ai pacatuit?
- Nici vorba, eu nu sunt credincios.
- Si atunci de ce ai venit la mine?
- Pai, trebuia sa ma laud si eu cuiva, nu? asa si tu.la ce trebuie sa stie popa ce faci tu. vezi ca o sa iti ceara si datalii cand, cum, unde ai facut-owinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cum puteţi să spuneţi aberaţiile astea? Cum să nu aibă nici o legătură? Dacă o să îi spui asta preotului bineînţeles că nu o să mai ai voie la Taina Euharistiei. D. p. d. v religios, viaţa sexuală se începe după cununia religioasă. Că sunt alte timpuri acum, şi că nu se mai poartă e altceva!

pa, pa.

| foxi a răspuns:

Si cu credinta si cu...in cur si cu sufletul in rai.nu merge!

| AnToOniiia a răspuns:

Sa stii ca am o prt f bna care si-a inceput viata sexuala si duhovnicul nu a vr sa o mai impartaseasca pentru ca este unul din cele mai mari pacate(se considera ca esti desfranat/a), iar in credinta ortodoxa nu este permis sa iti incepi viata sexuala pana dupa casatorie. Poate daca preotii ar sti, intr`adevar jum din oamenii care merg la spovedit nu s`ar impartasi, doar ca unii nu au curajul de`ai spune parintelui sau nu au convingerea ca acesta este un pacat, cu atat mai mult unul din cele mai mari.