| Emily00 a întrebat:

Cine stie dar daca faci sex pe la 14-15 ani e drept ca sinul kreshte mai mare?

13 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Inceperea vietii sexuale nu influienteaza in niciun fel ritmul de crestere al sanilor si al corpului, in general.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu există nicio legătură între sex şi creşterea sânilor. Aceştia se măresc datorită unui hormon intercelular numit estrogen.
Iar dacă ştii bazele anatomiei, îţi vei da seama că un contact nu are cum să îţi determine corpul să secrete o mai mare cantitate din acest hormon.
Este o aberaţie, un mit.

| TeoPT a răspuns:

Nu, corpul nu suferă absolut nici o modificare după ce faci sex. (asta așa, că am mai auzit ceva legat de dispariția coșurilor dacă faci sex, nu e adevărat).

Singurul lucru cu care te poți alege dacă faci sex la 14 ani e un risc uriaș de cancer de col uterin.

Baftă

| WooLove a răspuns:

Lasa sex`ul si invata Romana.

| XK a răspuns:

@CeConteazaQQcarpet,fundul le creste de la sex anal laughing

| nimiiiiiic a răspuns:

Nu nu si nu.

| EuAlaStrain a răspuns:

Hmmm. thinking sunt multe zvonuri si am auzit de la ft. multa lume ca daca faci sex de pe la varste mici (ex. 14-15) la fete le cresc sanii si.din cate am auzit si fundul.Nu stiu daca e adevarat dar asta am auzit. Sper ca te-am ajutat. Bafta

| ZeWsSs a răspuns:

Mai eu de sani nu stiu nimic, dar de fund stiu sigur.ca se rotunjeste se face mai bombat daca faci sex, pe la spate bineinteleshappy...

| luck96 a răspuns:

Daca ar fi asa toate panaramele din tara n-ar mai avea nevoie de silicoane! a da si la baieti le cresti P***a da zvonuri incercati si vedeti ce se intampla, mai bine fapte decat vorbehappy

| aleSsiax a răspuns:

Ray corpull se dezvoltaa la inceperea vietii sexualeewinking eu m`am dezvoltat foarte multwinking Si mi-au crescut si saniwinking

| bitsyboom111 a răspuns:

Va trebuie sex la 14-15 ani...

| teodorika24 a răspuns:

Nu cred...sau poate? Daca cineva a facut-o sa inrebi daca apar schimbari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doar slabesti.