| deea89_9851 a întrebat:

Cine stie dupa ce se iau baietii? Dupa sanii mari, dupa fund, dupa..., dupa aspect, dupa intelect, dupa tupeul de a avea relatii sexuale? Sau dupa ce?

Răspuns Câştigător
| George1510 a răspuns:

Am facut greseala sa ma iau numai dupa aspectul fizic si am platit oarecum greseala. Acum am invatat sa ma "uit" la sufletul unei fete si sa las mai la urma aspectul fizic big grin

14 răspunsuri:
| Yoanna_4969 a răspuns:

Depinde de baiat...Aspectul e de obicei cel mai important pentru ei, dar si personalitatea

| unnimeni a răspuns:

Dupa toate cele enumerate de tine si inca cateva, in proportii diferite, in functie de baiat...

| Floreenofficial a răspuns:

Imbracaminte
aspect
le plac machiajele, parul de asemenea conteaza.
si mai ales gesturile, cum te misti, cum vbesti etc.
Succes!

| So Good a răspuns:

Aspect, tupeul(de a incerca chesti noi) si un lucru foarte important(la mine) sa aiba cate ceva nou sa nu fie monotona

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa e ordinea :
1.aspect
2. fund
3.sani

si apoi vin restul ceai spus u acolowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa felul tau de a fi toate avem cate ceva special.

| AlndChocolate a răspuns:

Depinde de baiat.Altora le place fizicul, altora mai putin fizicul si mai mult partea sufletista.

| Victoria a răspuns:

Dupa fizic. Daca nu esti frumoasa, degeaba.

| rodasa a răspuns:

Toate cele de mai sus

| nuamPleaca a răspuns:

Mai intai dupa fizic, apoi inteligenta, deoarece nu suport fetele proaste ~

| wannabe a răspuns:

Eu sincer ma iau dupa aspectul fetei, comportament, personalitate si creieras.degeaba arata bine daca vorbeste numai prostii straight face

| Bacemi a răspuns:

Nu toti baietii gandesc la fel. Pentru mine conteaza in primul rand ce e de la gat in sus. Buzele ca simbol al sarutului si ochii ca simbol al privirilor patimase conteaza cel mai mult. Si parul trebuie sa fie aranjat. Imi place o fata care sa exprime fragilitate si sensibiliate. Odata ce o fata corespunde si imi place fizic apoi conteaza personalitatea. Trebuie sa fie o fata calma, prietenoasa, serioasa, sincera si comunicativa. Sa nu se imbrace de parca afiseaza pe ea pretul corect. Si sa nu fie isterica si rautacioasa. Imi place o fire blanda care gandeste inainte sa actioneze. Si care iubeste inainte de a gandi. Trebuie sa fie creativa, sa aiba si ea initiativa.

| Lαααα a răspuns:

F multi e iau dupa aspecthappy Si daca esti urata da arati bine...(cel putin asa e la mine in clasa)laughing niste prosti
laughing
laughing

| alexbrada a răspuns:

Eu ma iau dupa toate acestea la un loc.
conteaza sanii
conteaza fundul
conteaza foarte mult aspectul
conteaza foarte mult intelectul(nu ies in oras cu o tipa care cand deschide gura iti vine sa-ti bagi degete in urechi)
tupeul de a avea relatii sexuale...nu prea ma uit dupa chestia asta decat daca vreau o relatie pasagera(maxim o saptamana). daca vreau o relatie serioasa, las chestia asta deoparte. sexul tot vine in cele din urma(maxim 2 luni dupa ce ma "combin" cu ea)