Stii, chiar vreau sa te cred, insa pentru asta am nevoie de ceva, nu doar cuvinte
Si` spune`mi de cate ori ti-am spus ca plec dar NU am plecat? de atatea ori eu m`am int0rs si te-am iertat` Dar gata, s-a terminat!
[] Dejeaba`iti pare rau`.Tu ai aLes sa fie`asaa` deci`Lasa`ma Nu ma mai cauta`!:X[]"
"""Nu Te EnErVa BaIaTu` MeU ca nu e nimic de kApUl TauNu vezi Si Tu Ce Ai DeCaZuT?! K StAi Ku PaNaRaMe Ce Se FuTM`aI lasat pNt Ea. N`o Sa Te IeRt ViAtA mea""
Credeai` Ca O Sa Plang Dupa Tine`.Te'ai Inselat! Credeai Ca Am Sa BleStem Ziua In Care M'ai InseLat.Nu Baiatu Meu.Te Las Cu TaRfa Ta.Da` Acum Vreau Sa Vezi Ce'mi Poate Pielea
Nebuna sunt eu ca te-am iubit.Fraier estiu ca n`ai simtitdar nu-i nimic, eu cad eu ma ridic
ti-ai Luat`o in cap`. Ce`pacat`! Acum`esti mai de cacaT`!. ce s`a intamplat`? ti-as fi spus`ca te`iubesc`. da ***`. n`ar fi rimat
Va veni timpul sa vorbim din nou.Eu o sa rad de multe, Tie o sa iti para rau
Da, e adevarat.Te-am vrut mult de tot, dar acum nu te mai vreau.
ma vrei inapoi? eu nu. iti zic doar atat: nu miza pe faptul ca odata m'ai facut sa plang, Am mai crescut ca indiferenta ta mai facut mai tare. Acum nu iti convine Dar incet incet calc pe urmele tale''Si abia acum vezi si u ca indiferenta doare
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
Nu Mai Cred In El Cand Spune Ca ma Vrea Inapoi.Ca'i e Dor De Mine.Ca'i e Dor de Noy.Ca Plange Ptr Noy.Da Eu L'am Intrebat:"Plangeai Sh Cand Ma Inselai?"
Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n’o sa my vin. Tu plangi, mie`mi vine sa rad. E neplacut, dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.
Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum, am suferit prea mult ca sa te iert si acum
Ma vrei langa tine? Vrei sa ma atingi, sa ma saruti? Lupta si ma vei avea. Arata-mi ca meriti. Eu ti-am aratat deja
Daca ma cobor al minte ta dau de petrol.DND cu vaca la benzinarie, MA bat cu perna, E bine sa lesi bautura dar rau sa uiti unde ai bus-o. Funda
beausingurlamasamea întreabă: