-Stii? Tu vei sta cu altele ca sa uiti…Iar eu imi voi bate joc de altii ca sa imi aduc aminte.
-Te uiti nebunule nu-i asa? Ai vrea sa fie ca mine tarfa ta…? Te faci de ras cu ea, nu? Stii…acum am pe altu’ degeaba iti pare rau numai esti printu meu!
Sper ca ti-am fost de folos
Nu o sa fii niciodata ca mine pentru ca defectele mele sunt calitatile tale de aceea voi avea mereu ceea ce tu nu ai si nici nu vei avea pentru ca scumpa mea fete ca tine sunt multe insa una ca mine e unica.
Eu printesa lui tu o curva pe care a folosito pentru ca vezi draga ceea ce el scuipa tu inghiti
Invidia ta ma face sa fiu cu o treapta deasupra ta de aceea el ma si iubeste
Salveaza planeta! sinucide-te! de ciuda ca el este cu mine
Ce fata de impins vagoane ai chiar nu iti dai seama ca nu ai cum sa il ai niciodata?
Sunt constienta ca nu poti pierde ceva ce nu ai avut niciodata pentru ca el va fi mereu al meu
•Fetele Rele Obtsin Tot Ce Vor. Fetele Bune Nu Pierd Nimic! •
•Si daca el pe mine ma vrea care e problema ta?! •
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa Sora TA! •
Sper sa iti fie dor de mine cand ma asculti Cand te gandesti la noi sa nu poti sa ma uiti Poti sa apartii oricui, nu e treaba mea Stiu ca o sa-ti gasesti pe altcineva.
Pentru El esti doar o simpla fata, Mai mult de atat n`ai fost niciodata.`!`El la tine nu tine,De atatea ori te-a facut sa te simti un nimeni [;
"♥La prea multe sentimente nu pun botu,instinctul meu pervers ma face sa vad de la sine totul nu sunt marioneta ta imi voi atinge scopul.,, multi ma copiaza, putini ma egaleaza♥"
Ma'i avut. Ma'i pierdut. Acum m-ai vrea da'nu se poate. Orikare'ar fi ea, nu va purta amprenta mea. Ramai cu Zana ta! Daca ti-e dor de mine Uita-te la poza mea!
Sunt plina de defecte... in fata ZDRENTELOR ce se cred perfecte!
Cu tine vrea o zi, Cu mine o viata, Eu ii sunt iubita tu ramai o zdreamtza:X:X:X
Ea e speciala fata de celalte si stii dc? Pt ca ea nu face ce face celalteEa iarta si imbratiseaza cu caldura oamenii la care tine.:X.Pt ea prietenii sunt p primul loc!
Ea e diferita de Celelalte. ~E ca si cum n`ar interesa`o de cum Arata~ Ea nu face Eforturi sa fie placuta De cineva.Si de`aia Pare asa Naturala
Crezi ca te iubeste? ` Nuh`. Crezi ca te vrea pe tiine? Are o printesa ca mine. Ti-a zis ca te vrea? Mintsea` Vrei un sfat? Nu mai comenta`
Esti jalnic si o sti prea bine!Nu ma ura ca sunt mai desteapta ca tine!:-“ Urate`ti prietenul ca intoarce capul dupa mine, chiar si cand e cu tine!:
Sa nu plangi daca il vezi cu alta pe strada. Ce dreacu, fata.Tu esti cea mai important.a
sta cu tine si se gandeste la mine.se uita la tine dar ma vede pe mine...te saruta pe tine si ma simte pe mine,inchide ochi alaturi de tine dar tzeapaaa ma viseaza pe mineeeeee
Nu mai sunt copilul cu slabiciuni de alta data. Acum sunt slabiciunea altora cu caracter de piatra
Intr-o zi ma vei cauta in fiecare "ea"; asta daca nu o faci deja. Niciodata n-ai sa poti uita. Degeaba incerci, degeaba te minti; Inima ta este inca a mea!
Nu ma atinge,nu plange, si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea
Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine. O atingi pe ea dar ma simti pe mine Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea. Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
Si`ti zice : "Draga, nu ma privi cu ura, te iubesc, da' prietena ta-i mai buna
AndrewTate7789 întreabă: