| EusFat a întrebat:

Cine stie un caz cind un cuplu este impreuna de la virsta intre 13-15 ani. si pina acum sint impreuna... oare e posibil ca dragostea de la o virsta frageda si fie vesnica?

Răspuns Câştigător
| madutZZa20 a răspuns:

Eu la varsta de14 ani am inceput relatia cu actualul meu prieten.chiar daca au mai existat certuri, azi ne desparteam maine ne impacam, acu am 20 de ani si sunt tot cu el.Da, cred ca dragostea de la o varsta frageda poate fi si vesnica atata timp cat exista respect si incredere.Eu pe zi ce trece ma indragostesc mai mult de el si simt ca el e persoana cu care vreau sa raman toata viata.Ne-am facut si planuri de viitor:X

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are cum, e doar o chestie de copii mici ei nu stiu ce inseamna o relatie adevarata.

| Timmotey a răspuns:

Uneori da sunt cateva cazuri colega mea e cu prietenul de la 12 ani si acum are 15 ani deci...e posibil sa fie si vesnic atata vreme cat exista intelegere

| Daria a răspuns:

Stiu eu un caz.Prietena mea cea mai buna e cu un baiat de un an jumate, de cand avea vreo 12 si baiatul 15.Acum ea are 14 si baiatul 17.happy

| puffika a răspuns:

Da!
Verisorii mei au avut primele relatii amandoi de la 15 ani si vorbeau cu 2 fete din liceu si acum primul var(cel mia mare) trebuie sa se casatoreasca si celalat inca este impreuna cu aceeasi fata de la 15.
Sincer tine dar trebuie sa te indragostesti cu adevarat de acea persoana.

| vssmm a răspuns:

Un prieten a inceput sa se inilneasca din clasa a 6 cu o fata din aceeiasi clasa, si acum are 25 de ani si vrea sa faca nunta, tot cu aceeasi persoana.

| gabytza387 a răspuns:

Nu cred happy 0, 1 % ca o pereche de varsta asta sa ramana vesnic tongue

| AdolescentProblematic a răspuns:

Da,cred ca da ...eu am 14 ani si ma intilnesk cu timpitu cela concinii pe care tare il iubesc de la virsta de 5 luni 2 saptamini 8 zile 7 ore 50min 14s si 5 milisecunde))

| AdolescentProblematic a răspuns:

Da,cred ca e posibil...eu am 14 ani si ma intilnesk cu timpitu cela concinii pe care tare il iubesc de la virsta de 5luni 2 saptamini 5 zile 9ore 50min 12 s)