| Anonimusul a întrebat:

Cine stie vreo modalitate de marirea penisului sad? Am 15 ani si marimea e de 14 cm. nu stiu daca e prea mic dar eu asa cred. spuneti pareri

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Penisul tau este absolut normal chiar si pentru un adult, iar la varsta ta va mai creste. Nu te lua dupa toate prostiile, nu exista metoda eficienta de marire a penisului. Cele mecanice, singurele care au o eficienta cat de cat, dau adesea impotenta, asa ca nu merita incercate. Cele medicamentoase sunt doar minciuni.

Răspuns utilizator avertizat
| User a răspuns:

D-apai eu ca... ma rog, nu mai conteaza laughing

Nu incerca toate metodele, prostesti de altfel, de "de marire a penisului" de pe net. E normal, zic eu. Si daca n-ar fi, ce? Mai terminati cu obsesiile astea.

| ionela22 a răspuns:

Stai asa mai bine, sfatu meu.

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Du-te la psiholog

| DenisSa_6267 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa stii ca daca o ai de un km nu-ti satisfaci prietena mai bine tongue
Eu sunt de parere ca e normal tongue

| ReLoadeD_5364 a răspuns:

Frate. pe tine asta te intereseaza? eu zici sa faci scoala si dupa aia penisu. si la ce iti trebuie un penis mai lung? crezi ca femeia pune accent doar pe penis?raised eyebrows [curvele da ]hee hee. cat vrei sa il ai frate de 30 de cm? sa ii ajunga la aia pana in creier cand faci sex raised eyebrows? dupa parerea mea e destul laughing.

| annabetu a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute

| 1stResponder a răspuns:

Dhaomnee frate...nu intelegi penisul tau este destul de mare.si femeia nu pune pret doar pe "penis" prin complimentele tale si prin atingerile tale o poti excita foarte mult.asta daca ar fi sa iti incepi viata sexuala, dar ar fi mai bine sa incepi de la 18 ani acest lucru. sper ca te-am ajutathappy

| sfantulpetru a răspuns:

Leaga-o de masina si zii lu' tactu sa ii dea marja!