| Maly29 a întrebat:

Cine suferă mai mult după o despărțire, el sau ea? ...Am citit ceva de genul ca bărbații se consumă mai mult, este adevărat? La voi cum a fost?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sufera mai mult cel care iubeste mai mult.
Cat priveste cat sufera barbatul, cred ca te indoiesti. Barbatul tanar nu prea pune sentimente in relatie cat dorinta de sex si satisfactie sexuala, ca atare, sufera cel mai putin pentru ca se consoleaza repede cu alta femeie. Pe de alta parte fetele sunt cele care sufera cel mai mult, pentru ca ele au nevoie de tandrete, de sentimente, de vorbe frumoase, nu de o partida de sex si gata.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ea sufera o zi dupa aia se duce la chef si uita apoi el dupa despartire prima zi nu sufera si dupa aia cateva saptamani plange la greu

| RAY a răspuns:

In primul rand trebuie spus dupa ce despartire e vorba daca el o iubeste cu adevarat daca se implica total,dupa exprienta mea personala si dupa cum observ eu baiatul suferea mult mai mult cand iubeste cu adevarat, noi nu iubim des dar daca cand iubim fata aia ramane vesnic in memoria noastra, fetele in scimb uita repede iubiti din cate am observat la inceput sufera apoi isi gasesc alt iubit, baieti isi cauta si ei dar ei tot sufera, ca dovada sta faptul ca barbati au tendite de sinucigas mult mai des ca fetele,
3/1 pentru barbati vs femei la sinucidere, eu sunt convins ca prima iubire nu o iubim niciodata, de exemplu fosta mea iubita dupa ce ca m-a inselat mai a si ramas cu el nici nu i-a pasat de mine deloc, femeile o fi mai emotionale dar cand vine vorba de despartire ele uita rapid

| neutrino a răspuns:

Nu este o regula generala in acest caz, dar este adevarat ca dupa ce te-ai despartit de o persoana draga, doare al naibii de mult! Norocul nostru este ca timpul rezolva si asemenea dureri.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca un partener iubeste mai mult, acela va suferi mai mult. Dar dupa ce trece totul o sa fie bine. Si chiar este adevarat cum ca in timp totul se pierde. Dupa realizezi ca nu trebuia sa suferi in acel moment.

| deeeaqq a răspuns:

Ambii suferă. :c

| UnBroken2016 a răspuns:

Prostii. Depinde cum este el sau ea. Cat de emotivi sunt.

| DarkCrina a răspuns:

Poate ca sufera mai mult cine este mai singur dupa despartire.

| zma98 a răspuns:

Fata sufera prima oara dupa despartire, iar dupa cateva saptamani, incepe si baiatului sa ii para rau, si atunci probabil sufera si el, daca nu si-a gasit inca alta.