Eu stiu ca barbatul, dar de cand a aparut feminismul si egalitatea, poate sa sune si femeia.Cel putin 72 de ore mai tarziu dupa intalnire, ca sa nu pari disperat/a.
De obicei, barbatul.
Daca in trei zile nu suna, nu te mai gandi...desi,unii timizi,o lungesc si la o saptamana.
Si,ca femeie poti suna,nu este o greseala,dar nu-l invita tu,suna-l ca sa intrebi ceva,sa te informezi de ceva,sa-i multumesti,sa-l intrebi efectiv ce mai face sau sa-l saluti pur si simplu(ma gandeam la tine si mi-a venit sa-ti spun "buna dimineata", fug acum)!
Nu fii prea protocolara si nici prea inflexibila, zambeste cand il suni, pentru ca el va ghici zambetul din vocea ta si se va binedispune, posibil sa zambeasca automat si el!
De obicei se cam stabileste a doua intalnire cand fiecare se duce acasa.La prima intalnire. Daca fiecare a tras o anumita concluzie despre celalalt.
Așteaptă să te sune el. Dacă nu o face, înseamnă că nu te-a plăcut și nu mai are rost să îl suni.
Depinde daca ai placut persoana aia indiferent de sex vei vrea sa te mai vezi cu ea, cel putin eu asta cred, cand nu te place nu te contacteaza deloc sau isi trimite un mesaj ipocrit de genu esti prea bun pentru mine
In general e frumos ca barbatul sa faca primul pas.
Dar e ok si daca fata ii da la finalul intalnirii un mesaj cu "multumesc, m-am simtit foarte bine in seara asta"...de aici el va intelege ca e ok sa o sune. Daca nu o face in cateva zile...nu mai astepta nimic de la el.
Baiatul trebuie sa faca primul pas, daca te place evident, daca nu te suna foarte recent e clar ca nu trebuie sa mai astepti nimic de la el.
monicaaa17 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: