-.- Inteligenta nu depinde de culoarea parului dar de cultura generala pe care o au intr-un loc din craniu numit creier -.-.Mi se pare ceva extrem de idiot sa judeci inteligenta unei persoane dupa culoarea parului.
Toate draga mea.da pe roscate de ce le.ai scos din schema?
Pai prin lume circula zvonu ca cica blondele is mai proaste/neindemanatice. iar brunetele sunt mai destepte
nu cred.fiecare e destept in felu lui fie ca e blond,brunet, roscat, carunt etc.
Satenele)
Interesanta intrebare. IQ nu tine de culoarea parului din cap sau de pe alta parte a corpului
Cele care invata citesc cunosc lumea! uneroti o blonda poate sa fie atit de rpoasta de mama focului, iar uneori o blonda poate fi tare dar tare desteapta, nu conteaza culoarea parului!
Nustiu da imi place cum ai scris,, cine sunt". Am si eu o intrebare tu esti blonda sau bruneta?
Sincer nu vreau sa catoleghez pe nimeni dar pana acum toate blondele pe acre le-am cunscut eu erau cam prostute ( in sunsul de naive) si nu proaste.
Depinde de ce ai in cap.nu ce culoarea pe care o ai in cap doar daca nu ai creierul asfixiat
Ambele!
Nu conteaza daca e blonda sau bruneta, daca are ceva in cap e destepta