| cyufulyky a întrebat:

Cine vb si cu minecrying?

imi vine sa morcrying

nu stiu dc oare mai traiesccrying... dc trebuie sa mai traiesc daca sufar atatcrying

ce am facut sa merit toate asteacrying(

cryingcryingcrying

28 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu trebuie sa vorbesti asa. Cyufulyky eu te inteleg ca si eu am trecut prin momente grele, poate nu atat ca ale tale dar oricum e aceeasi senzatie. Atunci cand ai probleme multe ai impresia ca esti cel mai nefericit om din lume. Si atunci cand nici prieteni nu ai e si mai grav pentru ca nu iti poate arata nimeni ca sunt si lucruri frumoase de care trebuie sa te bucuri in viata. Sunt sigur ca te pricepi la ceva mai bine decat altii. Chiar daca pentru unii poate parea nesemnificativ tine minte ca esti special pentru ca esti unic. Daca vrei imi poti lasa id-ul tau si putem vorbi deschis. E placut sa iti poti spune problemele unora care le pasa. La mine oricine gaseste o vorba buna macar, daca alt ajutor nu se poate. Fii tare, stiu ca e greu dar incearca sa treci peste. Asculta muzica vesela, implica-te in ceva ce stii ca putini pot. Cel putin la mine poezia a fost alinarea care m-a ajutat mereu sa trec peste greutati. Iar muzica este parte importanta din viata mea. O sa fie bine, o sa vezi. Astept un mesaj de la tine cu id de mess ca sa vorbim

| elena a răspuns:

Hei, hei, hei... tinerete si frumusete... dragostea si gelozia te fac sa suferi mai mult decat o durere la masea sau "rosatura"de la pantof...nu s-a terminat lumea barbatilor, fie el batran sau tanar

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce ai patit?sad Linistestete!love struck
Uite daca te ajuta cu ceva lasa-mi un mesaj privat love struckTe pot ajuta eu cu un sfat love struck
Ai grija de tine!kiss

auran
| auran a răspuns:

Ca sa te putem ajuta cumva, ar trebui sa ne spui despre ce este vorba... asculta ceva muzica (dar nu din cea care iti vine sa urlii) uita-te la o comedie sau iesi la plimbare si poate iti mai trece... capul sus.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Stiu senzatia...bine la mine e cu scoala si cu familia so:zambeste-maine va fi mai rau...asa mi s-a spus...si asa poate fi anyway be happy desi habar n-am ce ai putea avea... daca nu ne spui orice ar fi nu merita! take care.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna. ce ai patit? de ce sa mori? revino-ti si gandeste pentru o clipa...va fi mai bine? iar cei ce raman in urma ta?! ei ar merita o durere asa mare si numai lacrimi? nu! daca vrei sa vb si te pot ajuta cu vreun sfat da-mi id tau pe pv si vb. pana atunci gandeste-te ca viata este oricum foarte scurta, nu trebui sa o scurtam si noi ...si nu putem "lua" noi ceea ce ne-a fost lasat de Dumnezeu, nu avem dreptul acesta. Toti am fost lasati pe pamant cu un anume scop fiecare. Toti avem greutati si probleme...suferim si plangem. Dar ca se ne fie mai bine trebui doar sa gasim in noi insine puterea de a merge mai departe cu capul sus si de a trece peste toate obstacolele ce le vom intalni in aceasta viata. Fi mai optimista si gandeste-te la toti cei ce te iubesc...in deosebi familia! Ai grija de tine!

| yoooo1990 a răspuns:

Mai, fiecare sufera dintre noi. Dar din cauza acestui lucru nu trebuie sa ne rugam sa murim.Si eu am suferit si mai sufar mult, mam invatat cu acest lucru, dar nu ma gandit niciodata la acest lucru.Si oricat de dura ar fi viata aceasta cu noi, nu trebuie sa ne luam zilele.

| onofrei89 a răspuns:

Cyufulyky ce s-a intamplat? Stai linistit(esti fata sau baiat?big grin) ca nu suferi mai mult ca nici unu dintre noi toti, nu mai vorbi asa ca toate trec, discuta cu un prieten, asta te va ajuta.

| roccomato a răspuns:

Nu stiu daca te-asi ajuta cu ceva te inteleg foarte bine cred ca ai probleme foarte mari si simti cateodata ca nu stii ce sa faci incotro so apuci, te simti singura si nu ai cui sa i-ti deschizi sufletu probabil crezi ca nu te intelege nimeni.Sa stii ca si eu am probleme foarte mari poate mult mai mari ca tine, dar niciodata nu te mai gandi la moarte nu e o solutie sincer a-si vrea sa i-mi dai adresa ta de ID asa putem vorbi mai multe am fost si eu disperat de nu vedeam pe unde merg dar o sa i-ti povestesc daca i-mi trimiti adresa ta, cred ca esti foarte distrusa psihic daca te gandesti la asta, cauta sa i-ti ocupi timpu sa mai uiti cat de cat de ce ti s-a intamplat. astept raspuns de la tine si iti doresc tot binele din lume. sa stii ca te inteleg foarte bine dar fiiiiiiiii puternica.

| Lady.Love a răspuns:

Buna! Si eu am simtit asta de cateva ori. Ai nevoie de cineva caruia sa-i povestesti ce s-a intamplat... daca vrei pot fi eu acea persoana. Am cat de cat experienta si cred ca te-as putea ajuta, doar sa-mi lasi mesaj. Daca nu, atunci incearca sa fii optimista. Toate problemele se rezolva la un moment dat. Si chiar daca nu se rezolva, cu timpul se uita. happy Nu uita: viata e scurta si n-are rost sa o traiesti asa. Nu te ajuta cu nimic tristetea. Incearca sa faci ceva, sa-ti ocupi timpul ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la toate problemele happy Mult succes.

| alexandra_3253 a răspuns:

Hei ce ai patit? cum sa mori... cum e posibil sa vb asa ceva

| licurici_8787 a răspuns:

Da ce patisi mama? stii ca viata e cel mai pretios dar. niciodata sa numai zici asa ceva. si trebuie sa suferi ca doar asa e viata. daca nu om nu sufera odata in viata parca nu e ceva nu? si toate trec stii? iar cat despre meritat nu inseamna ca neaparat ai facut u ceva. da cati ani ai?

| Spy a răspuns:

Da dar ce ai patit? daca este din dragoste,"A iubii inseamna a suferi, si cum multi oamenii fug de suferinta putin stiu sa iubeasca". Viata este trecatoare si vrea sa te puna la incercare NU TE LASA INVINSA, CAPUL SUS! orice ar fi tu esti o fata puternica, frumoasa, tare ca piatra si poti sa infrunti orice s-ar intampla nu te lasa doborata de nimica, asa este viata daca "SUFERI TRAIESTI CU ADEVARAT" inseamna ca stii sa traiesti.Nu vorbii asa ai incredere in tine gaseste fortele si treci peste orice ar fi, daca vrei sa vorbim cere id meu pe privat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce spui asta, ce ti s-a intimplat? Nu te lasa coplesita, toate trec asa cum vin. Fii tare, aici ai prieteni care te sustin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce s-a intamplat?
Trimite'mi mie un mesaj si te voi ajuta. Poti sa apelezi la mine oricand ai vreo problema. >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ia vezi ca oi fi facut tu ceva.suferi cand faci ceva rau si suporti consecintele. mi se pare drept. dar de ce vrei sa suferim si noi cu tine? noi n-am facut nimic. ce vina avem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din prima si ultima intrebare constat ca suferi enorm pentru ca esti singura. Spunea cineva ca singuri venim pe lume si tot singuri plecam si ii dau dreptate.Tot ce trebuie sa faci este sa vizualizezi ca chiar daca, iubim, sintem in doi, avem copii dar in esenta sintem tot SINGURI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca vine si pe strada ta fericirea...trebuie sa ai putina rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nimic, va rasarii si pe strada ta soarele, ai sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)) penibiill nu vbeste nimeni cu tine pentru ca NIMENI nu te vrealaughing si daca nu stii d c mai traiesti. incearca sa aflii. intreaba-l pe tipu ala de sus. ai atatea variante sa ajungi la el... o vena mica intzepata. vreo 20 de calmante. un streang de gat. te descurci u. si cand aflii ne zici si noua. nu ca am fi curiosi. dar. avem chef de vba. spor la muritlaughing Dumnezeu sa te scandure!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)) penibiill nu vbeste nimeni cu tne pentru ca NIMENI nu te vrealaughing si daca nu stii d c mai traiesti. incearca sa aflii. intreaba-l pe tipu ala de sus . ai atatea variante sa ajungi la el...o vena mica intzepata. vreo 20 de calmante. un streang de gat. te descurci u. si cand aflii ne zici si noua. nu ca am fi curiosi. dar. avem chef de vba. spor la muritlaughing Dumnezeu sa te scandure!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagati id meu damian_boss89 un fel am patit si eu crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dc raspunzi asta ca ie o prostie mare in capul tau in pare rau ca zic asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dc iti bagi in cap toate aste sunt tampenii si nu imi place sa te vad suferind

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca vb eu cu tine ca nici eu nu am cu cine sa vb vb noi dauabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh eu simt asa.am simtit asta de multe ori, sper sa imi fie mai bine...
ma simt atat de nesemnificativa.sad

| seby_9167 a răspuns:

Buna. daca ai probleme in materie de dragoste intra pe id seby_buta si am sa te ajut, nu trebuie sa gandesti chiar asa de negativ deoarece nu iti face bine si nu uita nici odata...nu regreta un lucru care te-am facut fericita

| pixuletsss a răspuns:

Drumul spre moarte incepe din maternitate. Tu alegi daca o iei sau nu pe scurtatura.