@Bubu.cresc eu copiii (fetite disperate).am o tzata care are lapte mereu, sunt grijuliu si mai stiu sa schimb si scutece
Si ca raspuns pentru Lili: Nu cauta aici,¨majoritatea¨ baietilor, sunt sariti de pe fix. te-ai uitat si tu la raspunsurile noastre?
Chiar asa m-am dat de gol?
Doamne ce previzibil am ajuns .Nu @Bubu, eu iti spuneam ce nu poate sa faca @Criticul, si in plus i-am dat un sfat prietenesc lu Lili. ce am facut.
Oricum sa ma scuze @Criticul daca m-am bagat peste el
Uite eu nu am cum sa fie prietenul taudar un singur lucru iti pot spune.Aici nu am venit sa ne cautam perechia ci sa oferim ajutorul nostru acelor persoane care au nevoie de el....si bineinteles sa primim ajutor din partea celorlaltiDaca vrei un prieten iesi in oras cu prietenele si cauta unul sau da un anunt in ziar. Daca vrei neaparat sa gasesti unul pe net cauta pe un site de matrimoniale sau inscriete la nora pentru mama 4
Hey tu... da tu... pai asa te-ai despartit de prietenu. acum 1 saptamana ...asta am inteles... de cat timp erai cu el? il iubeai/iubesti in continuare? daca da ia-ti gandu de la mine hai sa explic m-ai pe romaneste. daca vrei sa sari la altu in brate crezand ca o sa poti sa-l uiti pe fostul... nu ai cum
ce faci te folosesti de alti,,, ca sa uiti trecutu may fato bagati mintiile in cap
Cum va alegeti iubitii/iubitele. tare.si cum zice si d33a.iesi in oras don`soara}{
Multumesc pentru raspunsuri, am vrut sa vad cum gandesc tinerii din Romania si cum reactioneaza la o astfel de intrebare.Nu am nevoie de prieten sunt la medicina studenta si am de invatat, ma delectez aici pe situl asta ca si voi. Pup you, all the best.
Hmm... interesant cum toti sariti la atac, mi-a fost dat sa vad multe alte intrebari nepotrivite, la care nimeni nu s-a ofensat.
Poate lili24 chiar sufera, si considera ca daca isi gaseste un nou prieten va uita pe vechiul si deci nu va mai suferi.
Sau poate doreste doar sa ii faca in ciuda prietenului, si astfel sa vada daca el inca o iubeste...
Pana sa ma apuc sa-ti citesc site'ul te credeam fata misto. M'am razgandit.
"Sa ai un telefon fitos, o masina fitoasa sau chiar "o gagica" fitoasa nu e la indemana oricui. Nimeni nu se naste cu fite, nici nu trebuie sa urmezi scoala de fite, pur si simplu acest lucru se dobandeste in timp, si cu cat mai repede cu atat mai bine... Oricum in ziua de azi sa fii fara prea nici o fita nu mai e la moda, asa ca fetelor fiti fitoase ca sa va placa baietii iar baietilor fiti fitzosi sa va placa fetele!"
Pe cuvantu' tau ca e asa cum zici tu?