| Ruxyytza a întrebat:

Cine vrea sa ma scoata din depresia pe care o am acum sa imi dea idul sau sa il bage pe al meu. thepretty. fairy

3 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Poti sa te scoti si singura din depresiehee hee...Citind niste bancuri, niste plimbari prin parc cu o prietena, plimbatul cu rolele si ce mai fac fetele in general.Depinde acum si de varsta ta. Daca esti mai micuta gen 14-15 ani o sa fie mai greu dar dupa 15 ani incepi sa gandesti altfel si sa te maturizezitongue.Cel mai bine te scoate un prieten foarte bun din depresie deoarece el te cunoaste cel mai bine.nu fiecare user de pe TPU tongue

| WooLove a răspuns:

Depresie... si oare cum reuseste cineca sa te scoata daca numai tu stii ce este in sufletul tau. Oricum e putin cam complicat nu iti poate alina nimeni durerea doar sa zicem pentru moment dar dupa ce termini conversatia cu el sau ea pe mess o sa fii la fel si iti zic toate astea pentru ca si eu am fost in situatia ta. Iti urez succes dar sa stii de la mine cel mai bun remediu este sa ai tu Vointa si sa incerci sa te iubesti mult mai mult decat o faci in clipa de fata. pa-pa

| CristiB93 a răspuns:

Cryss.cryss32 daca vrei sa vb