| candycane16 a întrebat:

Cineva a avut relatii cu cineva din alta tara? sau relatii la distanta? ce consecinte au avut? merci anticipat=)

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Eu am acum o relatie la distanya cu un baiat din franta. el este roman dar sta acolo mai tot timpul.cunosc pe cieva care a vb mult cu un baiat italian si acum cateva sapamani s-au casatorit. unde e dragoste se poate orice.cu iubitul meu sunt foarte fericita desi e departarea mare. el va veni in tara si daca prietenul tau te iubeste va veni si el si veti fi fericiti.sa nu renunti doar ptca unii zic ca este greu. daca tii la el, go for it, daca nu ...mai bine las o balta.trebuie sa ai mare incredere in el ca sal lasi acolo si daca ai sa nu eziti sa spui un da hotarat.va fi frumos.ca sa nu mai vb de libertatea ta.nu trebuie sa i explici cine era colegul cu care ai baut un suc si etc. dar sa nu l inseli.pentru ca tot tie iti va parea rau. fundita?

8 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Eu am avut o relatie la distanta insa atunci eram ceva mai mica si nu prea simteam diferenta intre a fi cu acel baiat sau nu pentru ca oricum nu ne vedeam. ca sa zic asa mai mult el a fost cu mine decat eu cu elbig grin. ideea e ca nu se merita eforu' decat daca iubesti foarte mult acea persoana insa, o relatie la distanta este foarte grea mai ales atunci cand intervin unele nevoi.
xoxo

| pengu a răspuns:

Eu am o rel la distanta, de 2 ani si inca ne merge f binewinking tongue

| pendula a răspuns:

Dap. eu am avut o iubita la 640 eu oradea ea bucuresti. A tinut 2 ani lol laughing eram copil a fost frumos insa. cum se zice inceputu-i greu sfarsitu-i tragic.

| mY-MuM-OverMediCateS-m a răspuns:

Pai nu am avut chiar relatii... m`am imprietenit cu multi din alte tari (Anglia, Franta, Statele unite) printr`un joc. Vorbeam in fiecare zi dar de cand am iesit din acel joc nu mai vorbim atat de des.

| raul_7584 a răspuns:

Eu am avut o relatie cu o fata din anglia eu stand in spania ea in londra eu in barcelona era foarte greu de aiai neam despartit in vacanta de vara.Bafta

| raul_7584 a răspuns:

Eu am avut o relatie cu o fata din anglia eu stand in spania ea in londra eu in barcelona era foarte greu de aiai ne-am despartit in vacanta de vara.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea este de 4 ani cu iubitul ei. Distanta intre ei este de vreo 50 km.Se vad doar in weekend-uri si cand se mai duce el a ea.Se iubesc foarte mult.Au mai avut probleme ca orice cuplu dar si acum sunt impreuna.Deci merge si asa daca exista respect, incredere si iubire.Succes!:*

Răspuns utilizator avertizat