| dianaroiu a întrebat:

Cineva cu relatii de la 13-14 ani care inca sunt impreuna si au copiii sau o viata amoroasa inca stabila? Daca da,sunt curioasa sa aud viata celor de acest tip ex cum ati trecut peste anii adolescentei nefiind tot timpul impreuna, locuind etc.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil asa ceva, ca aia este pedofilie si este aspru pedepsita de lege.
Nu poti sa ai relatii cu copii atat de mici, ca aia nu au minte, nu au capacitatea sa discearna, nu au educatie si nu au habar ce se poate intampla, de aceea copii de 13-14 anisori trebuiesc strict supravegheati de parinti sa nu aiba relatii la anisorii astia, ca pot fi violati si raman cu traume pe viata.

| dianaroiu explică (pentru Violleta2022):

Mai,cat timp ambii au varste apropriate gen 14-14/15-14/ zic ca e ok

| Violleta2022 a răspuns (pentru dianaroiu):

Categoric NU!
Este ilegal si interzis copiilor sub 16 ani sa aiba sex!
Evidnet ca tu insati esti forarte mica de varsta odata ce esti total incapabils a intelegi ca asa ceva NU este posibil, nici legal, nici moral si nici sanatos.

Poate nu am fost destul de explicita, nu am mentionat relatiile sexuale de la aceea varsta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru dianaroiu):

Nu stiu cati anisori ai, dar esti evident foarte micuta de varsta daca esti total incapabila s aintelegi ca ceea ce ai scris tu, este legat de sex.
Viata amoroasa la copilasii de 13-14 ani, asta inseamna!

Buna! Ma refeream pe parcursul anilor! Nu voiam sa sugerez ca de la acei ani?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă este prietenie adevărată între doi tineri, relația este durabila.

| Madaxo97 a răspuns:

Eu cunosc un caz, aveam o colegă in liceu cu relație din copilărie, de la 12 ani cred, prieteni de la grădiniță oricum, au fost toată viața lor împreună, si părinții lor se înțelegeau perfect si ii susțineau, și in prezent fac asta, au 27 ani, pare ca au relația perfectă, se postează mereu împreună peste tot, în vacanțe, la evenimente, excursii cu familiile lor, sunt căsătoriți dar fără copil momentan. În liceu ea era o fată foarte cuminte, mai vorbea pe telefon cu el prin mesaje, învăța foarte bine la școală, era o fată foarte serioasă și responsabilă, relația nu i-a afectat performanțele nici mai târziu la facultate nici in liceu, chiar îi admir mult si par ca au o relație perfectă, chiar dacă au fost primii iubiți unul pentru celălalt si nu au mai experimentat cu alții.