Da poti... eu stiu ca mi s-a intamplat si mie. erau 2 persoane foarte diferite care ma fascinau... unul serios celalat inpredictibil! asa ca da poti dar de obicei una dintre iubiri e bine sa ramana platonica. eu am ramas cu cel serios iar cel inpredictibil imi este prieten bun in continuare... take care!
Eu sunt de parere ca nu. Poti avea doar sentimente de compasiune, atasament pentru o eventuala o a 2 persoana
NU CRED. CAND IUBESTI O FACI CU FFFFFFFFFFF MARE INTENSITATE CA NU TE INTERESEAZA ALTA PER.
Ceau. Este imposibil sa iubesti 2 persoane. Cand iubesti o persoana nu te mai intereseaza cei din jur, ceilalti sunt in planul II. Ceea ce spui tu se numeste pasiune. Da, se poate sa ai o pasiune pentru 2 persoane, pentru ca pasiunea este irationala. Dar cand vine vorba sa iubesti 2 persoane cu aceiasi intensitate, este imposibil. Desigur, aici excludem dragostea pentru familie, pentru cei din jur. Sper sa gasesti adevarata iubire, daca ai gasit-o sa ai zile fericite. Numai Bine.
Da. Diferit, dar poti sa iubesti doua persoane. Nu cred ca e valabil pentru o perioada mai mare...
Eu cred ca este imposibil. Daca iubesti cu adevarat pai atunci iubesti o singura persoana sh anume ea este lumina ochilor tai.insa atunci cand apare faza asta cu 2 inseamna k e o simpatie usoara sau o pasiune trekatoare de moment.