| pachy a întrebat:

Cineva poate iubi in accelas timp 2 persoane?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti... eu stiu ca mi s-a intamplat si mie. erau 2 persoane foarte diferite care ma fascinau... unul serios celalat inpredictibil! asa ca da poti dar de obicei una dintre iubiri e bine sa ramana platonica. eu am ramas cu cel serios iar cel inpredictibil imi este prieten bun in continuare... take care!

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu. Poti avea doar sentimente de compasiune, atasament pentru o eventuala o a 2 persoana

| yoanna73 a răspuns:

NU CRED. CAND IUBESTI O FACI CU FFFFFFFFFFF MARE INTENSITATE CA NU TE INTERESEAZA ALTA PER.

| N538961518 a răspuns:

Da desigur chiar si mai multe.

| galileo a răspuns:

Ceau. Este imposibil sa iubesti 2 persoane. Cand iubesti o persoana nu te mai intereseaza cei din jur, ceilalti sunt in planul II. Ceea ce spui tu se numeste pasiune. Da, se poate sa ai o pasiune pentru 2 persoane, pentru ca pasiunea este irationala. Dar cand vine vorba sa iubesti 2 persoane cu aceiasi intensitate, este imposibil. Desigur, aici excludem dragostea pentru familie, pentru cei din jur. Sper sa gasesti adevarata iubire, daca ai gasit-o sa ai zile fericite. Numai Bine.winking

| andreutz a răspuns:

Da...mama si iubitul happy

| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca da.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, si mai multe:parinti, frati, surori, bunici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar pe fiecare cu o altfel de iubire...

| amberjuly a răspuns:

Da. Diferit, dar poti sa iubesti doua persoane. Nu cred ca e valabil pentru o perioada mai mare...

| Ecaterina a răspuns:

Eu cred ca este imposibil. Daca iubesti cu adevarat pai atunci iubesti o singura persoana sh anume ea este lumina ochilor tai.insa atunci cand apare faza asta cu 2 inseamna k e o simpatie usoara sau o pasiune trekatoare de moment.

| white_2190 a răspuns:

Eu cred ca da...happy