| laurraa a întrebat:

Cit de greu este sa spui "te iubesc"?

Răspuns Câştigător
| LikeNobodyElse a răspuns:

Pai e greu daca nu iubesti si stai cu o persoana "la misto " sa zic asa si vrei sa minti k o iubesti.sau si dk nu vrei sa o minti dk nu o iubsti iti e greu sa ii zici... daca iubesti cu adevarat poti zice de 1000000 de ori pe zi :laughing) si iti va fi ffff usor

7 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Doar la analfabeti e greu. in rest, ce e asa greu sa zici 2 cuvinte

| Swallow a răspuns:

Pentru mine de exemplu e foarte greu. worried
1) daca esti intr-o relatie si love struck e reciproca ~ e chiar placut sa spui "te iubesc" si sa auzi "si eu" )) nu e de ce sa-ti fie teama
2)daca iubesti in secret, si persoana data nu stie sau poate are banuieli~e foarte greu.Ne e teama sa nu fim respinsi, sa nu faca mai apoi misto de noi, sa nu rida de noi, sa nu zica tuturor.

Dar daca tu simti ca el te place cel putin ~ nu ezita sa-i spui. Speranta moare ultimawinking

te-am :* si Bye` dear >big grin

| SERIOUX a răspuns:

Este mult mai usor sa spui te iubesc in momentul in care te-ai apropiat mai mult de acea persoana. Succeswinking

| LiviuAlan a răspuns:

Depinde:daca nu stii daca te place iti e extrem de greu.

| vreau1alint a răspuns:

Ca sa te fac sa intelegi cam din ce am trait eu am sa iti spun 2 povestioare.
Prima: cam acum un an eram cu o persoana la care, recunosc, nu prea tineam. Acea persoana mi-a spus 'cuvintele magice' si eu am inceput sa rad chiar daca nu am facut-o intentionat.Am ranit acea persoana f tare dar reusit sa o fac sa inteleaga ca nu am ras facand misto ci pentru ca mi se parea ciudat sa aud cuvintele astea de la cineva care habar nu are cine sunt (a fost o 'relatie' complicata).
Cea de a doua poveste este ceva mai normala...dar a fost prima data cand am ajuns in al noualea cer doar auzind 'te iubesc'. Aici partea complicata era ca eu oricat ma straduiam sa-i spun acelasi lucru nu puteam. Cuvintele nu voiau sa iasa dar in final dupa o saptamana de incercari am reusit sa articulez cele mai complicate cuvinte din lume.
In concluzie depinde de persoana careia vrei sa ii spui si de tine. Deci e f simplu daca o spui cand esti pregatit pentru asta :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depince ce inseamna "te iubesc" pentru tine si ce simti cand spui asta. Poate fi foarte usor daca esti intr-o relatie cu o persoana pe care o iubesti cu adevarat dar este mai greu daca iti place de cineva dar nu stii daca acel cineva are aceleasi sentimente fata de tinehappy.

| alecsbai a răspuns:

Daca e o minciuna e usor, daca e adevar tot usor daca iubestii day dreaming!

Întrebări similare