| Amelia87 a întrebat:

Cit de mult conteaza inaltimea in cuplu? Daca eu am 1.64 si el 1.76 e ok? Asta tinind cont ca daca imi iau tocuri voi cit aproape cit el. thinking

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Nu inaltimea conteaza intr-un cuplu ci dragostea si intelegerea reciproca.

16 răspunsuri:
| alexam a răspuns:

Nu conteaza deloc dupa parerea mea, dar IDEAL este ca barbatul sa fie minim de aceeasi inaltime ca femeia intr-un cuplu. DAR, daca exista intelegere cu adevarat si iubire, poate fi si mai scund barbatul, numai estetic e un pic ciudat... Parerea mea! In ce va priveste cred ca aratati chiar ok. voi 2! happy

| Elena0210 a răspuns:

Nu cred ca conteaza asta! Imoprtant e sa va intalegeti!

| claudya a răspuns:

Bravo mlm...asa da raspuns...

| lia a răspuns:

Nu are atat de mare importanta inaltimea, important este sa te simti tu bine cu el cand iesiti pe strada. Astfel de intrebari nici nu ar trebui sa ti le pui, doar tu il iubesti, nu?
Poti purta pantofi cu toc mai mic, ca sa fii eleganta nu trebuie sa folosesti cele mai inalte tocuri happy

| andreea_8479 a răspuns:

Acum vorbim asa in general...nu ar trebui sa conteze
exista iubire, comunicare, intelegere asta este cel mai important...
acum persoanele difera de la una la cealalta...sh gusturile nu se discuta...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu conteaza inaltimea.Este important ca voi va iubiti si ca sunteti fericiti impreuna.big grinRestul nu conteazawinking

| Linda a răspuns:

Am o prietena de 1, 50 si toti prietenii ei care aveau peste 1 75 pana la urma s-au departit de ea. Acum urmeaza sa se casatoreasca cu un baiat de 1 70. E si foarte slaba. Dupa mine orice fata care are peste 1, 60 poate fi cu oricat mai mare.

| rina a răspuns:

Parerea mea e ca si aspectul fizic conteaza... dar 1, 64m si 1, 76m e normal. cred ca nu va face mare placere sa-i vedeti pe strada pe monica si irinel big grinbig grinbig grin e cel mai caraghios cuplu din celebritatile romanieitongueparerea mea.pa

| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu conteaza.eu am 1, 65 si el are 1, 82

| Anca_6788 a răspuns:

Nu conteaza de loc..la mine e invers..eu am 1.75 si el 1.71 laughing

| catalina_2916 a răspuns:

Daomnee.nu conteaza inlatimea. pai sunteti exact f bine. poate el e prea inalt pentru u... d c iti faci atatea probleme? conteaza atat de mult k at cand iti vei lua tocuri vei fi cat el? dupa parerea mea intr-o relatie n-ar trebui sa conteze aspectele astea care sunt, de fapt, niste nimicuri...ar trebui sa-ti para rau k nu esti mai inalta.adica ar da mai bine sa fii aproape cat el(sper ca nu t superi p mine).in concluzioe, nu mai despik atat firul in 4.suntewti impreuna j asta conteaza cel mai mult... love is in the air! :X:X:X

| Notme a răspuns:

E chiar ok, nu ar trebui sa iti faci probleme pentru asa banalitate! eu am avut prieteni de 1.85, eu avand 1.73. si acum am de 1.68.deci, cred ca conteaza iubirea care o simtiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deloc! Asta daca nu cumva il deranjeaza pe unul din voi, dar normal ar fi sa nu conteze deloc, sentimentele sunt cele care conteaza, nu intaltimea, varsta si altele!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stai calma...nu conteaza daca e mai inalt k tine... k si eu sunt cu un tip care e mai scund ca mine, si ne intelegem de minune... a fost ciudat la inceput dar a trecut...si tine minte... DRAGOSTEA nu tine cont de inatime, varsta, greutate sau alte defecte ale fizicului...ci. cea mai inportanta e frumusetea interioarawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si eu in aceeasi situatie cu tine, eu am 1, 68, el 1, 76... e prima oara cand ies cu un tip mai scund. La prima intalnire am avut tocuri de 9cm, m-am simtit penibil...il depasisem un pic.La a doua voi purta pantofi fr toc, poate o sa ma simt mai bine, ca de inteles, ne intelegem de minune, dar nu pot sa trec peste faza asta cu inaltimea.Accept si criticile voastre laughing

| liliana86 a răspuns:

O alta pb, sunt ft mica de inaltime. Am 1.42, el avand 1.78, cevva de genul. Pe mine ma macina diferenta mare de inaltime. Credeti ca daca se uta lumea intr-un fel la noi e ok?