| mihay_8237 a întrebat:

Citeam intrebarea : "De ce fetele considera ca noi baietii suntem toti la fel niste profitori...si singurul nostru scop este sa facem sex cu ele..." si ma intreb oare voi fetelor nu sunteti la fel ca noi? Puteti raspunde sincer?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu cred ca trebuie generalizat, fiecare om are felul sau de a fi indiferent de sex... e normal ca o fata sa aiba o parera cam proasta de baieti daca a avut parte doar de asemenea baieti profitori si care isi bateau joc, pe de alta parte sunt si fete cam la fel unele, pentru ca atat fete cat si baietii sunt fiinte umane si gresesc, nu trebuie generalizat, ca deja exista cam multa ura si acuzatii intre sexul feminin si masculin, uite eu de exemplu nu sunt ca altele, nu stiu cum sunt altele dar eu nu sunt profitoare, eu chiar am iubit sincer si cu adevarat si un baiat m-a facut sa sufar, dar totusi nu ii bag pe toti in aceeasi oala.

12 răspunsuri:
| ToxiKat a răspuns:

Eu...sincer sincer sincer... da sincer de tot...nu sunt asa...

| Gexu a răspuns:

Majoritatea fetelor sunt asa, insa nu si eu happy

| AndutzaAndu a răspuns:

@mihay, sunt feluri si feluri de fete si sunt feluri si feluri de baieti, poate unii baieti stau cu fete doar ca sa faca sex cu ele si dup-aia sa nu le mai bage in seama si fetele la fel poate... dar eu iti spun ffffffff sincer dar ffffff sincer este ca eu nu sunt asa.

| Artemiss a răspuns:

MM...as zice ca profitul la fete consta in bunuri materiale mai mult... dar sunt si fete care au drept scop principal sexul numite adesea curve...nu profitoare...
Si sincer, ca sa iti raspund, mie nu imi place sa profit de cineva... odata ce primesti de la cineva ceva iti creezi obligatia de a da si tu ceva in schimb si mai bine nu...
Si nu toti baietii vor doar sex, sunt si exceptii, baieti sensibili ce vor si dragoste...si ii respect...fiindca viata nu se bazeaza doar pe sex, chiar de sexul e pe primul loc in viata multora...

| chocolatte a răspuns:

Buna! Unele fete considera baietii niste profitori deoarece au trecut prin experiente care le-au demonstrat lucrul asta! Exista si fete profitoare dar intr-un numar mult mai mic decat numarul baietiilor pofitori, eu una nu fac parte din categoria lor si cred ca sexul nu este totul intr-o relatie.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu una nu sunt asahee hee

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sunt unele fete de genu asta...si eu am raspuns la intrebarea aia si am zis clar ca nu toti baietii sunt la fel... da ce zici de chestia ca noi suntem considerate cu*ve numa daca intoarcem capu si ne uitam la alt baiat dar voi, cei de genul masculin puteti si insela pentru ca in modul asta sunteti considerat TRU in gashca, si apoi urmeaza replica:"da ce e draga? sunt barbat, asa suntem noi... da oricum pe tine te iubesc"... apoi voi ati spus'o primi nu noi straight face ...deci in concluzie sunt fel si fel de oameni happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... unele sunt ca voihee hee

| mihay_8237 explică:

Acum ca am vazut ce credeti voi o sa va spun si eu ce gandesc(fireste daca va intereseaza) cu totii fie ca suntem barbati sau femei inselam chiar daca unii nu au curajul sa mearga pana la capat si o fac doar cu gandul dar in final este mai bine sa incerci mai multe variante ca sa ai de unde alege ca cine nu incearca la tinerete o va face la batranete si e mai rau atunci.

| Linda a răspuns:

E super ca ne-ai explicat ce gandesti. Eu cred ca nimic nu e mai dureros pentru o fata decat dupa ce s-a daruit unui baiat pe care il iubea sa fie parasita. Domle, ai picat testul, sa vina alta. Cred ca as fi murit de rusine, durere, sa fiu incercata si respinsa. Fetele le vad ca o perie de dinti, ceva intim, pe care nu-l pasezi altora sa-si spele si ei dintii. Sotul meu a avut incredere, rabdare, si-a asumat riscul de experimenta darul intimitatii fizice cu mine dupa ce am spus acel da...

| Mihaiii a răspuns:

Fetele considera ca suntem niste profitori, niste porci, niste needucati, dar daca ele vad un baiat mai educat si cu bun simtz, gata e gay! Asta se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este.degeaba zice x si y ca nu-i asa. logic, daca vine cineva imbracat mai misto, cu banutu in buzunar si cu un CLK sau seria 5, logic ca cu ala va bagati pe felie fetelor, ca la cineva la locul lui si cu suflet bun nu alegeti.alegeti pe aia cu bani, care va scuipa, va bate si alte chestii.toate sunteti profitoare, de asta multi nu se baga in seama cu voi ma, din cauza greturilor care le aveti.