Nu are legatura marimea cu reproducerea, important e sa produca sperma sanatoasa care sa poate fecunda acel ovul, nu stiu daca mosteneste sau nu, dar stiu ca e nevoie de unu singur sa lasi i fata gravida, o ejaculare are 200/300 de milioane de spermatoizii
Procreerea in cazul respectivlui personaj cu ''micropenis'' este cat se poate de simpla : isi face el insusi l@b@, (sau il ajuta femeia ), strange-n palma ''samanta'' pe care o transfera in ''pasarica''printr-o masturbare ''meseriasa''. In 2 timpi si 3 miscari ''insamantarea'' este terminata si urmeaza asteaptarea sa ''vina barza'' si amandoi sa traiesca fericiti pana la adanci batraneti .
Citeste punctul 4 si vei intelege :))
http://www.romaniatv.net/......64706.html
Mai nou si fetele incep sa devina obsedate de dimensiunea organului masculin. Pai se poate!
Era chinez. 100%
Si mor. lasa-ma sa ghicesc. ai acceptat cereri de prietenie cu tona .
Btw, e ok, ca baiat sa te informezi de asta, insa frate, eu nu inteleg un lucru. Ai 15 ani (nu zic de tine, de un baiat oarecare), esti prost de dai in gropi, dar nu bagi de seama. Iti,, vezi creierul ca fiind mic" nu bagi de seama. Te duci la baie, iti vezi omida de 14 cm,,, omg. oare e prea mica? oare ar trebui sa-l maresc? vai. cred ca o sa ma fac de ras".
Mda frate. cred ca mai nou, pe la 20 de ani cand o sa apara o problema, iti dai pantaloni jos si problema o sa se sperie de **** ta si o sa fuga. Nu-ti trebuie creier, doamne ajuta. Si sincer sunt dezamagit. Vad mai multe intrebari de genul asta decat intrebari cu : cum sa-mi dezvolt modul de gandire / vocabularul / personalitatea etc. Nu frate. noua nu ne trebuie asa ceva.
Ce naiba zic? Fetele (nu te bag si pe tine in oala) cand vad un baiat destept fug de el de parca ar fi nu stiu ce . Dar cand vede unu mai,, mai mai" si mai ales cu rama mare,, uuu ia treci tu incoa".
Tu aia tinuta in "frau" ai ajuns sa primesti poze de la necunoscuti cu puta lor? Haios nu am ce zice.
Si eu am primit, si am 14 ani.
Si da, sunt baiat.
Nu regret NIMIC!
Nu sunt eu religios dar chiarca doamne fereste.
....nu e ceea ce pare.
Nu sunt asa obsedat, dar tot nu regret.
Mai citeste raspunsul peste 2 ani. Poate te prinzi atunci, cine stie.
Sarcasm? Unde? Nu folosi cuvinte care nu le intelegi ciutanco.
Lasa asa)))))
Am mai zis eu ceva? Nope.
Vad ca totusi ai ce sa zici, o tampenie cosmica, ca de obicei.
Explica-mi si mie de ce te surprinde ca o persoana tinuta in frau a ajuns sa primeasca astfel de poze.
"ca de obicei"? De la o persoana care are cont nou? - Mai Kiwi nu trebuia sa faci cont nou sa faci pe inteligenta. Ce naiba.
Ca de obicei, schimbi subiectul si trantesti un hepatytos vesel
Puki, tu esti? O.o Abia e miercuri, ne vedem pe vineri seara.
Daca ai aflat se fac fertilizari in vitro, adica iti insemineaza artificial sperma...ti ai imagina ca o sa baga sperma aia intr-un dildau cu diametru de 20 si lungimea de 30 si dupa se baga in vagin?
iar de aici ar trebui sa deduci singura
Era vb de cum se poate reproduce un om cu o puta asa mica...nu?
Penteu ca o sarcina sa fie posibila, penisul trebuue sa intre aprox 2 cm. Nu e asa woww.
De unde stii ca avea 6 cm? Avea o ruleta langa? Sau ti-ai dat cu presupusu? Poate ai gresit si erau 6inch iar in cazu asta e dotat grav.