| lifeistough a întrebat:

Citesc unele intrebari pe TPU si ma ingrijorez! Observ ca unii baieti au mai multa educatie sexuala decat majoritatea fetelor cand ar trebui sa fie exact invers! Exemplu de intrebari: daca inghit sperma raman gravida; daca fac sex anal raman gravida si cate si mai cate! Nu ma mir ca atatea fete raman gravide de la o varsta frageda cand ele habar n-au ce insemna educatie sexuala! Eu cand o sa am copii de la o varsta frageda o sa-i invat cum sta treaba cu sexul nu sa ma trezesc cu ei mai tarziu ca vine acasa insarcinata sau a lasat-o pe una gravida! Asa ca un sfat pentru parinti: educati-va copii despre sex devreme nu lasati pe altii(baietii) sa va educe fiicele trezindu-va cu ea la usa cu burta pana la gura!

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să fiu eu sănătos de câte ori am răspuns mai pertinent la întrebările "pentru fete" mult mai bine decât fetele de aici de pe site.
E mai rău când întreabă după ce au făcut prostia decât dacă întreabă înainte de a se apuca de orice.
Salut!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai dreptate oarecum. Dar depinde să ştii că în mare parte sunt la fel de dezinformaţi. Nu ai de ce să-i informezi de la o vârstă fragedă de aşa ceva ci doar atunci când intră în pubertate, pentru că mi se pare ciudat ca să îi spui la un copil care încă se joacă cu jucăriile cum stă treaba. Băieţii nu educă fetele, dar întradevăr aici e vina lor pentru că există atâtea informaţii şi locuri de unde pot citi despre viaţa sexuală şi metode de contracepţie. Acum depinde de persoană. Întrebările de tipul ăla sunt întradevăr stupide, dar cum acasă nimeni nu le vorbeşte despre asta e normal să pună întrebări pe un site. Asta e. Baftă!

| Narfundo a răspuns:

Lifeistough ce m-ai intristat cu mesajul tausad. Ar fi o adevarata frumusete sa fie totul asa usor si sa fie lumea asa buna cum vrei tu...Mai asteapta apocalipsa, ca pana atunci slabe sanse sa se indrepte lucrurile.

Răspuns utilizator avertizat
| eXtrike a răspuns:

Sincer parinti mei nu mi-au dat o educatie sexuala, din potriva am invatat singur, ca toate lucrurile happy
Asa ar trebui sa faca orce parinte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lifeistough, exista si parinti care nu au o educatie sexuala.
Mai avem pretentii la progeniturile lor? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lesi? Chiar ai timp sa crezi ca ele si-o pun cu amindoua miinile de frica sa n-o scape si nu stiu ce-i de facut? Ramin gravide doar din impertinenta si nesimtirea baietilor ca vor sa simta totul pina la capat si deci nu-i dupa ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine zis