| RoxanaIoana108 a întrebat:

Citindu-se intrebarea mea anterioara, va veti da seama de situatie. Insa ca un mic rezumat, ultima mea menstruatie a inceput pe 11 mai si s-a terminat pe 15 mai. De trei zile am niste scurgeri vaginale maronii/cu sange. Ultimul contact sexual a avut loc in data de 23 aprilie. Astazi mi-a venit menstruatia la numai 2 saptamani..Dereglari hormonale? Ce parere aveti despre asta? Am tiroida autoimuna (Hasimoto) si menstruatie neregulata, dar nu mi s-a intamplat pana acum sa imi vina menstruatia la numai 2 saptamani distanta fata de cealalta. Nu sunt pe tratament, insa am luat Normens o perioada (acum 1 an, timp de 6 luni, nu mi s-a reglat menstruatia). In weekend am fost la picnic, am stat pe pamantul rece, sa aiba urmari acest lucru? Spun asta caci nu inteleg ce mi se tot intampla sad multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca ti-am raspuns si ieri la intrebarea asta:

https://www.tpu.ro/......sa-am-zis/

| Madaxo97 a răspuns:

Ai menstruatia neregulata, de aia a venit așa, nu e chiar așa anormal, pot fi si niște dereglări hormonale, si daca ai stat cu fundul pe ceva rece(pe mine imediat ma ia cistita daca stau si 1 minut cu fundul pe ciment sau ceva rece). Oricum, însărcinată nu ești sigur, deci poți sta liniștită. Nu strică sa mai mergi o dată la medic sa iți dea ceva pentru reglarea menstruatiei.

| Flosc a răspuns:

Poate doar ți s-a dereglat ceva și ți s-a schimbat perioada de la 1 luna la 2 săptămâni du-te la medic sa te verifice