Varza. Am incercat sa citesc pana la capat, nu am reusit. Felicit pe cei ce ai reusit.
Buna,
Am citit. Este o poveste copiata.
Asta este toata.
Si cu siguranta a fost creata de o femeie, care vorbea cu ea insasi.
Barbatul nu a fost niciodata in aceasta conversatie prezent.
Intotdeauna o poveste are doua sau mai multe puncte de vedere. A baiatului lipseste de aici.
Multora le place sa foloseasca tot felul de cuvinte mari fara acoperire si care mai devreme sau mai tarziu se dovedesc gaunoase. Deci: baiatul e singurul pe care o sa il iubesti vreodata, dar nu e ultima iubire. Poate nu mai inteleg eu limba Romana...
Părere : el un mare nesimțit si ea o fata care l-a iubit, el vrea ca ea sa fie numai a lui dar sa își bată joc de ea.
Deci...hmmm chiar nu stiu ce sa zic.Ai trecut prin asta iar acum vrei sa-ti dam niste proverbe potrivite pentru statusul de facbook ca sa-ti stie toata lumea durerea.Ai scris aia dar...e doar o poveste nu avem ce sa spunem.
Din pacate asa este. Dar oricat de mult l-ar iubi fata, viata merge inainte, nu putea astepta 300 de ani pana el se decidea ce vrea sa faca. Oricum sti cum se zice. Nemultumitului i se ia darul. Atata timp cat esti cu o fata, pretuiesteo, inima ei e ca una de cristal, si plus ca si atunci cand sunteti despartiti nu-si poate lua gandul de la el si de la momentele frumoase petrecute impreuna. Pretuiti fetele, la fel cum si ele la randul vostru v-au pretuit.